Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak normális Férfit?
Figyelt kérdés
A barátaim szerint csinos vagyok,aranyos kedves. (privátban küldök képet magamról ) Családcentrikus,ha baj van mindíg ottvagyok,lelkitámaszt nyújtok szeretek, segítek.. de úgy érzem mégsem vagyok jó párkapcsolat terén. Talán az a baj hogy túlságossan hamar megszeretek bárkit,hamar leszek szerelmes és ha csalódok nem akarom el engedni az illetőt.. Nem bírom ki pár nélkül,próbálkoztam szórakozóhelyeken neten.. de semmi volt mikor nem kerestem az igazit akkorsem jött.. talán örökre egyedül maradok?!2013. jan. 23. 09:07
22/42 anonim válasza:
Küldjetek privát üzenetet és akkor kaptok! Nekem már itt van.
23/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk adjatok egy email címet..
2013. jan. 23. 10:06
24/42 anonim válasza:
Hány éves vagy?
társkereső oldalon próbáltad már, mentél randira?
Én is szívesen megnéznélek, de inkább nem kérek képet, mert félrevezet. Nyilvánvaló, hogy Claudia Schiffernek nincsenek olyan problémái, de ez nem jelenti, hogy ennyire kinézetfüggő a pártalálás.
Legendásan csúnya lányok (pláne férfiak) is találnak párt, mert nem ez a lényeg, hanem hogy milyen érzés velük lenni, mennyire magabiztosak, mernek-e kezdeményezni.
25/42 anonim válasza:
Ezt a kérdést én tettem fel még régebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3726..
Küldhetsz nekem is egy képet privátban: zordo88@gmail.com a címem. Ha kölcsönös a szimpátia, miért ne lehetne belőle valami. 25/f
26/42 anonim válasza:
Egyszer majd az utadba sodorja a sors amikkor nem is számítasz rá, de tudnod kell, hogy normális férfi nincs a világon tudom. Vagyis tökéletes.
27/42 A kérdező kommentje:
nem is a tökéletest keresem.. Aki adott e-mailt annak ment a kép!
2013. jan. 23. 12:41
28/42 anonim válasza:
küld privátba a képet, katt a privát üzenetre a kommentem alatt :D
29/42 anonim válasza:
Egyébként én is így voltam mint te de a netten rátaláltam a páromra 7 éve vagyunk együtt. Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!