Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan szakítás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan szakítás, hogy igazából sosem lépnek túl egymáson a felek, és lehet sosem találnak még egy olyat?

Figyelt kérdés
Mondjuk akik nagyon jól kijöttek egymással a kapcsolat alatt és lelkitársak voltak. Nem csak szerelmesek, de legjobb barátok is voltak egyben.

2013. jan. 23. 08:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát remélem igazatok lesz. Csak az a gond, hogy én világéletemben reménytelenül romantikus voltam, és hittem abban, hogy létezik az Igazi nagy kezdőbetűvel. És 100%-ig biztos voltam benne, hogy megtaláltam. Egészen addig, míg nem közölte, hogy már nem akar velem lenni... szóval most valami végleg megtört bennem, amiben eddig biztosan hittem. És ez kicsit olyan, mintha önmagamat is elvesztettem volna.. most nem találom a helyem a nagyvilágban.
2013. jan. 23. 09:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Létezik, ezt mint "szenvedő harmadik fél" állíthatom, ugyanis a párom, akivel 3 éve együtt vagyunk, ugyanígy nem tud elszakadni a régi nőjétől (aki 6 éve külföldön él), és ő sem tőle. Barátok, legjobb barátok, szinte naponta beszélgetnek, csetelnek... De ez nem jó, nem egészséges szerintem, én azt látom, hátráltatja az új kapcsolatot, ha két ember nem tudja elengedni egymást. Tudják, hogy helyrehozni már nem lehet, ezért "csak" barátok, de az újban sem tudnak 100%-osan benne lenni, mert mégiscsak van valami ki nem mondott érzelmi kötődés.
2013. jan. 23. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Én sem tudok rendesen elszakadni a 2. barátomtól, pedig már 2 kapcsolatom is volt azóta. Amikor tényleg nagyon boldog voltam, és a fellegekben jártam, egyedül akkor nem éreztem a hiányát. De az nagyon rövid idő volt. Mihelyst szakítottam vagy velem szakítottak, megint elkezdtünk beszélgetni ezzel a volt barátommal. Elgondolkozom rajta sokszor, hogy ez mindkettőnk részéről gyengeség, vagy az élet is így akarja? Úgy érzem, ha megint szerelmes lennék másba, tovább tudnék lépni. De én is azt érzem, hogy nehéz lesz nála jobbat találni. És amikor egyedül vagyok, vagy neki nincs barátnője, mindig visszatérünk egymáshoz. Tudom, hogy legjobb lenne teljesen megszakítani vele a kapcsolatot, de nem tudunk lemondani egymásról, erről a barátságról vagy nem is tudom, minek nevezzem.

A kérdés az, hogy ti beszéltek-e még egymással. Ha nem, akkor minden esélyed megvan arra, hogy találj mást, még akkor is, ha ezt most el sem tudod hinni. Lehet, hogy évek kellenek hozzá, de nem lehetsz örökre egyedül...

2013. jan. 23. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha minden akkora f@szom császár volt, akkor minek szakítottatok?
2013. jan. 23. 11:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

Azért szakított Ő velem, mert úgy érezte, már nem szerelmes belém, és csak barátként tekint rám.

2013. jan. 23. 15:48
 16/18 lillus0501 ***** válasza:

én most éltem át ezt. Jártam valakivel, és számomra ő volt az igazi.. azt mondta ő érzelmileg nem tud kötődni hozzám, de szeret, jó velem, minden szép és jó, de legyen vége..

Úgy érzem magam,mint aki lélegzik de nem él.

2013. jan. 24. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:

146

F/N vagy?

2013. jan. 24. 13:50
 18/18 A kérdező kommentje:
16 én is pontosan ezt érzem:/ Már semminek sem tudok örülni, bármit csinálok csak az jut eszembe, mennyivel jobb lenne vele csinálni... így hogy lehet élni?:/
2013. jan. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!