Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitás után mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitás után mennyi ideig "illik" szinglinek maradni?

Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolatom zárult le. Veszekedés nélkül beszéltük meg,hogy ez igy már nem működik, igy nagyon gyorsan sikerült kihevernem az exet. Van-e valami időkorlát,amit jó betartani, hogy ne bántsam meg, ha újra randizgatni kezdek?
2013. jan. 22. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jön az új szerelem, szerintem ne fogd vissza magad.
2013. jan. 22. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nincs semmilyen köze,hogy milyen hamar lépsz bele egy új kapcsolatba.

Nincs leírva sehol sem.Íratlan szabály sincs erre.

Szóval akár 5 perc után is

2013. jan. 22. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

ha szakítottatok akkor mire kéne várnod? Ezt most komolyan nem értem....

F/L vagy?

4/13 anonim ***** válasza:
53%
Tedd azt, amit az exem: 2 nap után full love-ban volt egy másik pasival...
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, nem tökmindegy?

Szakítottál vele. Még friss, de nem adok neki fél évet, főleg mivel békésen zárult a dolog és már magasról le fogjátok sz.arni egymást, azt is, hogy ki kivel jár, vagy egyáltalán mi van vele. Most még zavarná, ha mondjuk 3 hét alatt bepasiznál? És? Akkor mi van? Már nem jártok, nem tartozol felé semmivel, és ő se hezitálna egy percig se, hogy összejöjjön egy csajjal, csak azért, mert téged zavar.

Nyilván nem kell az orra alá dörgölni, hogy háháhá, nézd, bepasiztam, de ha pl jön egy szimpatikus srác, és elmész vele randizni, az csak és kizárólag rád tartozik, és ha az exed ezen hisztizik, azaz ő baja.

Egyébként ugyanez lenne az álláspontom, ha mondjuk ő még nem zárta volna le, de így... Tényleg nem értem.

2013. jan. 22. 16:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell várni! amint adódik lehetőség bele kell menni, a legjobb gyógyszer egyébként.

Én is így tettem!

Ez nem olyan mintha meghalna valakid h meddig illik feketében járni.

7/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan randizgass, csak ne nagyon reklámozd az exed felé.

A legutóbbi szakítás után nekem pl. azonnal lett új barátom. Mivel már akkor egy éve csak húztuk a dolgot (5 évig voltunk együtt), valójában már rég túl voltam rajta, mire kimondtuk.

De azért két hónapig még nem reklámoztam a dolgot, egész konkrétan akkor mondtam meg az exemnek, amikor neki is lett barátnője. Így tuti nem sérült :)

8/13 anonim ***** válasza:

azt szokták mondani, hogy ha szereted még a szakítás ellenére akkor a gyászidőszak max a kapcsolat idejének fele legyen. ha tovább bezárkózol az már depresszióhoz vezethet. (ezt neten olvastam)

de ha jön a szerelem és úgy érzed kész vagy rá akkor nincs mire várni. hidd el, az exed sem lenne tekintettel rád, ha lenne valaki a láthatáron.

én is úgy jöttem össze a férjemmel hogy nem egészen 3 hónappal előtte dobtam egy másik srácot, és ha előbb jött volna előbb jövünk össze. ex ettől függetlenül is örült hogy boldog vagyok:) aztán ő is összejött mással , de azóta ők szakítottak.

26/N

2013. jan. 22. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
3,5perc az illendö.
2013. jan. 22. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
A ... az irónia jele, FYI.
2013. jan. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!