Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le?
Miért zavar ez? A múltjában nem lehettél ott, a döntéseit magának kellett meghoznia, még ha azok éppen rossz döntések is voltak, a maga útját járta/járja. Neked is voltak rossz döntéseid, nem?
Ne foglalkozz a múlttal, az már elmúlt.
Magadat is ostorozod a múltbeli hibáidért?
Ha igen, akkor inkább annak örülj, hogy sikerült belátnod, ha hibáztál. A múltat nem tudod megváltoztatni, de nem is kell. Azért van, hogy tanuljunk belőle, semmi másra.
Talán ha lesz több, sok közös élményetek (akár szexuális is), akkor könnyebben elfogadod, mert úgy leszel vele, hogy Te vagy számára a legfontosabb.
Lehetséges, hogy féltékeny vagy az előző srácokra? Talán velük olyanokat is csinált, amit veled nem? És ez inkább csak irigység?
Engem sosem zavart a párom múltja, talán azért, mert én is követtem el hibákat. Igyekeztem magamból kiindulni, más is hibázhat, ezt is el kell fogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!