Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a féltékenységem, úgy hogy nem vagyunk együtt?
Hát ez a felállás maga elég necces szerintem. Az ilyen távkapcsolat ritkán működik. Egy idő után úgyis az lesz, hogy megtetszik valaki más aki elérhetőbb, tudtok mindig talizni, és akkor kampec az egésznek. Rájössz, hogy eddig is az időt pazaroltad.
Persze te tudod mit akarsz, de nyilván sosem veheted biztosra, hogy a másik nem lép-e félre. Erre azért elég nagy a "késztetés" lévén, hogy ritkán taliztok, és hát ugye a hormonok, a fránya hormonok...
"Ő is szerelmes belém"
Ezt csak te hiszed.
"megismerkedésünk előtt szerelmes volt egy lányba, akibe szerintem még mindig az, és úgy érzem hogy csak egy pótlék vagyok, "
Jól hiszed.
"s ő többször is hangsúlyozta, hogy nagyon szereti és tiszteli azt a lányt. "
Itt a zárszó: pótlék és unaloműzőnek szánt szerep a tiéd-semmi több.
Ez a pasi még mindig a másikat szereti.Ezt te is érzed is, és tudod is, csak nem mersz szembenézni a valósággal, mert pontosan tudod mi jönne ki.
A pasik de a nők sem tudnak 2 személyt szerelemmel szeretni. Nincs olyan ember a földön aki tudna.
"Nem azt mondta, hogy szerelmes volt belé, hanem azt hogy szerette"
Hát, tudod, ha egy megszakadt kapcsolat után még mindig olyan energiák tobzódnak ill. jönnek le egy emberről, hogy azt egy másik új ember is leveszi(nem véletlenül vagy féltékeny) akkor az szerelem volt-nem is kicsi, és nem barátság, ahogy te azt írod..Ezt érzed, ezért is vagy féltékeny.
Tudod a pasik átlaga szeret talonba hagyni 1-2 nőt, hogy ha úgy alakul akkor elő tudja rántani.
A nőknél máshogy van, ők nem tesznek talonba senkit, mert pasi annyi van mint égen a csillag.Felesleges a talon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!