Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alig ismerem mégis mindig rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig ismerem mégis mindig rá gondolok és vele akarok lenni, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány pár napja ismertem meg, de csak pár szót beszéltünk, és az egymás iránti közös szimpátia miatt megadta a telefonszámát, felhívtam beszéltünk egy 10 percet, ez a beszélgetés nagyon jó volt vele és már akkor éreztem valamit iránta. Azóta viszont 2 napja egyszer találkoztunk, pár percre hogy megbeszéljük a tegnapi talit, amit én lemondtam mivel ez a lány nagyon nem hozzám való és féltem hogy nincs értelme ennek a talinak.. de mind1 is a kérdés az lenne hogy hogy lehet az hogy ilyen mély érzelmek vannak bennem egy olyan lány iránt akit nem is ismerek..

2013. jan. 22. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
nagyon ritkán, de előfordul..
2013. jan. 22. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Álljunk meg, mert nem értem. Beszéltél vele telefonon, jó volt. Aztán meg lemondtad a talit, mert ne hozzád való... nekem itt kisiklott a történet. nem hiányzik innen valami?
2013. jan. 22. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:

bizonyára azért mert vonzódsz hozzá...

lemondtad a randit, mert nem hozzád való? :D ezt megtudtad úgy állapítani, hogy alig ismered?

2013. jan. 22. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedveled, vonzónak is találod gondolom, és lehet felerősödött az érzés, mert "nem lehet semmi köztetek". De lehet csak ilyen típusú ember vagy.

Bár nem értem mi pontosan az oka annak, hogy nem hozzád való.

2013. jan. 22. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Idealizálod a lányt. Mivel nem ismered, felruházod olyan tulajdonságokkal, amiket Te szeretnél, ha lennének benne. Ismerd meg, vagy valóban olyan, amilyennek szeretnéd, vagy kiábrándulsz belőle! Mi az, ami miatt nem hozzád való?
2013. jan. 22. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
esélyt sem adsz a dolognak, te ismeretlenül eldöntötted, hogy nem hozzád való... akkor ne sírj itt nekünk, mert ezt te szúrtad el
2013. jan. 22. 14:16
 7/8 A kérdező kommentje:
olyan a hivatása amivel az enyém totál ellent mond.
2013. jan. 23. 16:48
 8/8 anonim válasza:
Ha a szívedre halgatsz párválasztásnál igazán boldog leszel, ha az eszedre sosem lesz az igazi. Egy ritka és értékse dolog ami veled történt, hogy nem ismered alig beszéltél vele mégis mély érzéseid vannak iránta. Ha az életben az érzéseidre, megérzéseidre halgatsz boldog jövő vár rád, ha mindig csak az eszedre, bánni fogod ha évek mulva visszanézel. Én is igy találtam rá az igazira megláttam, váltottam vele pár szó, nem ismertem nem tudtam róla semmit, de tudtam hogy öt akarom és hogy szeretem, ennek már 6 éve és még mindig kölcsönösen dúl a love. :)
2013. jan. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!