Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti kilépnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kilépnétek egy párkapcsolatból, ha a párotok már az elején elárasztana titeket a szeretetéhségével? (Tehát kevesebb teret engedne, elhalmozna viszont mindennel cserébe azért, hogy szeressétek).

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
*párosítva
2013. jan. 22. 11:53
 12/23 A kérdező kommentje:
És miért baj az, ha az ember nem szeretné, hogy megcsalják? :) Értem én, hogy önzés, ez még jogos is, de ebben az elkurvult, felgyorsult szenvedéllyel teli világban ne csodálkozzon egy nő sem, ha a férfiak többsége jóval féltékenyebbek és bizalmatlanok.
2013. jan. 22. 11:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja és + bizalmatlanság is, ami egy kapcsolat alapja kellene legyen.
2013. jan. 22. 12:00
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

A féltékenység és a bizalmatlanság oka pedig az önbizalomhiány.

Persze senki sem szeretné, hogy megcsalják, de erre nem az a megoldás, hogy szinte bezárjuk a párunkat.

A kérdésedre a válazom: nem lépnék ki a kapcsolatból, mert ilyen sráccal össze sem jönnék. Ezek a tulajdonságok már kibuknak simán ismerkedéskor is.

2013. jan. 22. 12:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Engem már csaltak meg, dobtak is, de utólag belegondolva sosem magamban kerestem a hibát, hanem mindig a másikban. Most, hogy rájöttem a hibáimra, hogy mit és hol rontottam el, már máshogy látom a világot, ettől függetlenül még így is azt gondolom, hogy néha kell az a "rövid póráz", ezt ti Nők igénylitek hiába mondjátok az ellenkezőjét.
2013. jan. 22. 12:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Én nem igénylem a rövid pórázt :D Kedves kérdező!

7éve vagyok házas 30éves vagyok a férjem megbízik bennem én is benne, feltétel nélkül. Aki féltékeny az magával nincs rendben, vagy irigy a másik szabadságára. A rövid póráz csak arra "jó", hogy felnyissa a másik fél szemét hogy a másik birtokolni akarja.

2013. jan. 22. 12:08
 17/23 A kérdező kommentje:
Én beleestem ebbe a birtoklási "hibába", viszont nem tudom sehogyan sem átérezni a problémát. Soha nem éreztette velem senki, hogy annyira szeretne birtokolni, hogy nem enged semekkora teret. Akárhogy próbálom elképzelni, milyen érzések mehetnek ilyenkor a birtokolandó emberben, egyszerűen nem megy, lehet ez a probléma.
2013. jan. 22. 12:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Van egy jó barátnőm, akinek az előző fickója nagyon féltékeny volt. Rövid pórázon akarta tartani, de ezzel a barátnőmet változtatta meg. Nem mehetett sehova, barátnőivel el bulizni, mindig érte ment a munkahelyére, 10perc késés, már sok volt. A barátnőm órákat-napokat sírt, hogy mit ronthatott el? Miért nem bízik benne az az ember, akit szeret? Nagy nehezen elhagyta, mert nem jutottak dűlőre. Azóta ha már jelét látja ennek a "birtoklási vágynak", azonnal kilép a kapcsolatból.
2013. jan. 22. 12:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem érzed át, hogy milyen, amikor valaki birtokolni akar, mert pl. még sosem mondták neked, hogy nem mehetsz ide vagy oda, vagy eleve nem jársz nagyon ki és elvárnád a lánytól is, hogy otthon csücsüljön veled.
2013. jan. 22. 12:16
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, a legutolsó kapcsolatom szintén ezért ért véget. Az ex-barátnőm előttem lévő kapcsolata több évig tartott, mivel fiatal korában elég közvetlen és szenvedélyes szemelyiség volt vonzotta a férfiakat rendesen. Ezt a párja soha nem nézte jó szemmel, bizalmatlanná vált már a kapcsoaltuk legelején, és a barátnőmnek ezt el kellett viselnie. Mellettem majdnem ugynezt tapasztalata ezért dobott.
2013. jan. 22. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!