Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek iránta valamit? Többet, mint barátság? Miért szagolgatom a pulcsiját?
Figyelt kérdés
Nálam maradt a pulcsija, mert leöntöttem a felsőmet, ő pedig adott egy pulóvert, hogy ne fagyjak meg. Azóta egyfolytában azt szagolgatom. Szívem szerint vele is aludnék, csak félek, hogy baja lesz. Megnyugtat az illata, nem tudom miért. Ez mit jelent?2013. jan. 21. 11:17
1/9 Pretty Ballerina válasza:
Előző életedben kutya voltál.
2/9 anonim válasza:
Első válaszoló: :DDDDD
Valószínűleg kezdenek benned ébredezni az érzelmek a fiú iránt :D
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves? Ugye te vagy a lány? Gondolom ja xD Amúgy mit jelent? Hát tuti több mint barátság :D Vagy nem xD
5/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és igen, én vagyok a lány. :D Nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta. Egyszer úgy érzem több, mint barátság, aztán úgy, hogy mégsem. Igen, jó illatú. :D
2013. jan. 21. 21:07
7/9 A kérdező kommentje:
Már vissza kellett adnom. :( :D
2013. jan. 24. 19:36
8/9 anonim válasza:
Legyél többet a közelében, hátha kialakul valami :D
9/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Úgy tűnik, hogy vonzódik hozzám, de a volt barátommal kapcsolatban meg amikor megkérdeztem, hogy szerinte menjek-e el a táncfellépésére, azt mondta, hogy ha van kedvem igen. Szóval nem izgatja.
2013. jan. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!