Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csavarhatnám az ujjaim köré?
Tippek érdekelnének amivel az ujjaim köré csavarhatnám a férfiakat és teljesen levehetném őket a lábukról...
Köszönöm!
Sejtelmesség alatt konkrétan mire gondolsz?
És a titokzatosság? Arra gondolsz,h ne nyíljak meg rögtön?
Legyenek a beszélgetésbe szürke foltok.
Csak mond azt egy kacér mosoly vagy sokatmondó mosoly kiskertében ,hogy "nem nyilatkoznék" vagy "erre most nem válaszolnék" esetleg "idővel talán elárulom"
1.válasz: ezt hogy érted? lehet én vagyok a hülye,de nem tudom itt mire gondolsz
2.es válasz: Ezt rendszeresen alkalmazom. ;)
idegeneknél elég, ha megjelnsz és szép van. Látják, hogy jól érzed magad a bőrödbe, és nyitott vagy a környezetedre. Ez odavonzza őket, mert egy csinos nő már csak ilyen.
Ha már ismert pasikról van szó, akkor ott ugye ezt nem dobhatod be, mert nyilván ismernek már valamennyire, náluk az egészen apró változásokkal tudsz hatást gyakorolni és főleg a viselkedéseddel.
Meg aztán ott vannak az apró gesztusok, egy sejtelmes pillantás, egy aprócska harapás a szád szélén...
De szerintem egy egyszerű dugjál már meg is elég lenne, bár erre nem minden pasi vevő...
Huhh... Ennyi feketeöves judóst legutóbb a Pesti versenyen láttam:D
De visszatérve a kérdésre: általában az ápolt külső+csábos mosoly beválik:)
Köszönöm szépen a jó tanácsokat! :)
Igen,tudok főzni. :) Netán ezzel is le tudom a lábukról venni a pasikat?
Írjatok még minnél többen kíváncsi vagyok a véleményekre! :)
Helló!
Én nő vagyok, persze tudom, hogy itt most férfiak által kijelentett tanácsokra vagy kiváncsi, de gondoltam mondok egy pár ötletet én is. Remélem hasznos lesz, amúgy én álltalában így csábítok, s eléggé hatásos módszerek.
Nem fogok nyálas , romantikus tanácsokat adni, mert ezek hidd el feleslegesek. Ha a férfinak akarsz bókolni, vagy előtte akarzs bevágódni, akkor nagy többségében felejtsd el a romantikát. A romantikus rész az ő feladata lenne , te feléd, amennyiben el akar káprásztatni téged....
Nagyon fontos, hogy légy kacér és belevaló, de tudj visszafogott lenni, hidd el ez megőríti a férfiakat, amikor azt hiszik leakarsz velük feküdni aztán hírtelen visszaveszel a tempóból... Mindent képesek megtenni, hogy megtudják , végül is akkor mit akarsz elérni? :D
Légy szexi, de nem ku*vás.
Ha már kapcsolatban vagy a pasival és szereti a videójátékokat, focit, horrort, vagy bármit, szervezz egy ilyen programot... hűtsél be egy pár üveg sört , aztán mehet a móka, végkifejlettként az i-re a pontot a szex tenné...
Kapcsolatok kezdete alatt nem szabad mindjárt arra gondolni, hogy de akkor csak a szexre gyúrnak, meg csak a szex érdekli őket... ergó még nem ismeritek egymást , alap, hogy nem azért feküdne le veled mert mondjuk írtó szerelmes(persze jobban hangzik, ha ezt mondják, de akinek van annyi esze feltudja mérni a lehetőségeket...), ami persze később tökre kialakúlhat. Időt kell hagyni az érzelmek kialakulásának, s nem szabad mindjárt az elején a szerelmes szivekkel nyaggatni őket Facebookon:D
Sok sikert a csábításban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!