Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szépek az ujjaim. Hátrány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szépek az ujjaim. Hátrány?

Figyelt kérdés

Szép arcú,alakú lány vagyok,egyedül a lábfejem nem szép,az ujjaim túl rövidek,és vastagok:( A kezemen szintén...

Férfiaknál mennyire számít ez?Nagyon nagy hiba?

L/23

2011. aug. 8. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma. Aki szeret, elfogad úgy ahogy vagy. Egyébként meg az ujjad legyen a legnagyobb problémád.. Ha szép az alakod és az arcod, elviselhető vagy, más nem számít,hidd el. :D
2011. aug. 8. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyesmi "problémám" :S A lábammal nincs gond, de a kezem katasztrófa...

20/L

2011. aug. 8. 17:50
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem eddig a pasik is megjegyezték,h nem szép:( teljesen elvették az önbizalmam ezmiatt:(
2011. aug. 8. 17:52
 4/8 anonim válasza:

:) nekem is csúnyák :D régen nagyon zavart, de nem dugdoshatom mindig, egyszer úgyis látni fogják. így vettem a bátorságot és próbálok nem arra figyelni, hogy csúnya...na és ha ez bejön, akkor hidd el, azt a mániát, hogy csúnya és mindenki azt nézni elfogod felejteni :)

22/l

2011. aug. 8. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:
próbálom elfelejteni...de egyik nap a buszmegállóban egy srác annyira nézte a lábamat,tangapapucsban voltam,egyből elment a kedvem:(Egyből arra gondolok,h azért nézi,mert csúnya:(
2011. aug. 8. 17:57
 6/8 anonim válasza:
:) néha nekem is vannak ilyen gondolataim, hogy naaa most biztos azt nézi milyen gusztustalan, de akkor arrébb megyek . egyébként, senki sem tökéletes... menj el egy pedikűröshöz ő tud alakítani rajta. inkább legyen ápolt és kicsit "deformált" mint retkes. nyugi átérzem ezt a dolgot ;)
2011. aug. 8. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó:köszi a bíztatást:)és a barátaid nem mondtak rá semmit?
2011. aug. 8. 19:27
 8/8 anonim válasza:
nem :) ők nem is nézik, egyik barátnőmmel szoktunk nevetni rajta, hogy milyen nyomi :D de a barátaid egyébként is fogadjanak el olyannak amilyen vagy. azért mert nem szépek az ujjad attól meg lehetsz jó fej. és gondolom nem ez alapján ítélnek :)
2011. aug. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!