Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet elvárni egy Magyaror...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet elvárni egy Magyarországon élő, már itt is született arab fiútól?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki már itt született Mo.-n, de arab. Magyarnak is vallja magát, de az iszlám szokásokat is vallja, ha jól tudom (pl. nem eszik húst, amikor az az ünnepük van, nem tartják a karácsonyt stb.).

Nem hiszem, hogy bármi kialakulhatna köztünk, mert nem hiszem, hogy tetszenék neki, de egyre inkább úgy érzem, hogy minél többször találkozunk, annál inkább válik szimpatikussá. Bár mindenki azt mondja, hogy bunkó, de velem nem az egyáltalán. És így eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha összejönnénk, mit lehetne várni tőle. Interneten is azt írták, hogy önzők, meg ilyenek. Számít-e valamit, hogy ő már itt született, vagy sem?

(18/L, ő 18/F)

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2013. jan. 20. 23:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De ha kérdezni szeretnél,keress meg nyugodtan privát üzenetben! :)
2013. febr. 9. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha iszlám hívő, akkor felejtős.
2013. febr. 10. 15:40
 23/26 A kérdező kommentje:

Miért? Meg tudnád indokolni esetleg? :) Amúgy nem tudom, mennyire hívő. Csak azt hallottam, hogy a böjtöt tartotta ált. iskolásként - gondolom most is... De többet nem tudok.

2013. febr. 10. 21:37
 24/26 anonim ***** válasza:
A férjem muzulmán és én semmi rosszat nem tudok mondani róla.De mivel nem egyformák,igy minden ember más :) Nekem szerencsém van vele :)
2013. febr. 11. 16:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Ő már nem fog érted adni 2 kecskét apádéknak :( Szomorú ez.
2013. febr. 25. 22:41
 26/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy butának fogok most tűnni, de mire gondolsz evvel?
2013. márc. 3. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!