Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudunk boldogok lenni?
Szerintetek mit kellene tennem, hogy jova tegyem a dolgokat?
Ugy erzem millio sebbol verzik a szivem, szeretem a baratom, de a kapcsolatunk egyszeruen szornyu iranyt vett...
Egy idiotanak erzem magam.
Az a helyzet , hogy masodszor vagyunk egyutt...
Mukodott is a dolog...meg nem voltunk egyutt volt valakije es en ezt rosszul vettem...akkor azt mondta , hogy megbanta, es , hogy en kellek, neki, meg h kinozza a dolog...ez ezert vegul ugy donottem megbocsatok neki...
Viszont tegnap este akaratom ellenere is feljott ez a dolog es hat azt vartam, hogy megnyugtat stb...de valahogy olyan mondatok sultek el tole , amelyek megjobban megsebeztet...ilyenek, hogy mit mondjak meg...hisz szabad ember voltam stb...meg, hogy szerintem mi kell ahhoz h ket ember oda jusson h sexel stb...
Teljesen kiboritott...egyszer azt mondja h nem tud a szemembe nezni e miatt tiszta lelkiismerettel, most meg azt , hogy mit banjon rajta ha megtortent...en ebbe belehalok...
A dolgokat nem kidobni kell, hanem megjavítani.
Olvassátok el mindketten ezt a konyvet:
Gery Chapman: Egymásra hangolva
Tanácsadó az ember. Ez nem valami szar, ez tényleg nagyon hasznos konyv.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hat barcsak ilyen egyszeru lenne az egesz....de ez a dolog egy hatalmas keptelenseg es egy abrand...
Ma kiadtam az utjat a pasinak...epp teveztunk amikor felhivja ot a csajszika...erre kerdeztem h most mi van...erre kiderul, hogy azota is tartjak a kapcsolatot...szoval ez egy eleve halva szuletett ujrakezdes volt...Nem tudom, igazan nem tud a fejembe ferni , hogyan gondolta ezt...2 hetig dugta a csajt...aztan allitolag meg talalkoztak parszor csak ugy mint ismerosok...es azota is irkal ra a csaj fejzbukon...
Szoval ugyanott vagyunk ahol voltunk...
Eleg szomoru...mert hat hallani mindenfele keptelen parkapcsolati esetet, de amikor az ember sajat boren tapasztalja , hogy akivel megiscsak egyutt volt es az o szerelme volt, egy ilyen huligan...
Azt sem tudom sirjak e vagy nevessek...de inkabb az utobbi, az elobbibol mar volt eleg...
Kiderult, hogy azota is vigan tartja a csajjal a kapcsolatot...
Szoval reszemrol ennyi volt...De! Ezt azert mar tenyleg nem gondoltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!