Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretünk valakit azért meg tudunk változni?
Nem.
Főleg nem alaptulajdonságban. Megjátszani meg tudod magad valaki kedvéért, de megváltozni nem fogsz.
ilyen nincs.
valaki más változtat meg minket. Ha más miatt változol az már régen rossz. Lágy ön magad, abba te vagy a legjobb :D
valamilyen szinten meg lehet.
legalábbis én már többször is vettem rá plázacicát,hogy főzzön,meg hozza reggel ágyba a reggelim és takarítson ki nálam.
kortól függ. A második x-ben már nehéz. Afölött meg...
Alaptulajdonságokat pláne nem.
Meg nem is érdemes komolyan megváltozni. Nem azért szeretünk valakit mert milyen ember lehet belőle hanem azért amilyen. Minden más csak ámítás ami nem fér bele a szerelembe.
Pl. egyik volt barátnőm nem bírta a hallgatag természetem. Szét is mentünk, jobb volt így. Egy másik csaj nagyon lelkizős volt, én viszont frászt kapok ha a lelki gombóckákat fél óránál tovább kell tolnom, pláne 3-4 naponta. Nem is lett belőle semmi, pedig egyébként oda voltam érte.
Vagy volt valaki aki nem bírta a humorom morbid oldalát. Így járt(am) de nehogy már pont azon változtassak ami nekem komoly segítséget nyújt a talpon maradásban.
Nem.
Senkiért sem változnék meg!Vagy így fogad el,ahogy vagyok,vagy sehogy,de akkor meg semmi értelme együtt lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!