Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog az, ha kapcsolatban vagyok, és nincs kiírva semmi sem fb-n?
Akkora butaságnak tartom az egészet, meg az csak ram tartozik ha van barátnőm vagy nincs. Én utálom fb-n élni az életem, épp ezért nem is írok ki soha semmit sem uzenofalra sem.
Szerintetek csúnya dolog nem kiírni? Volt akinek ilyenert mar vergodott a barátnője?
Nekem is furcsa volt ez kicsit. Párom már azon "kiakadt", hogy profilképnek betettem egy közös képet, szerinte ez már a "face-n élem az életem kategória". Neki sem rólam nincs kép, sem rólunk, sőt az sincs kint, hogy kapcsolatban...
Neki ez nem fontos, én meg nem csinálok ebből problémát.
A profilképes dologra annyit mondott: "Lájkoltam, mert nem akartam, hogy "hisztizz", hogy nem teszem" :D
Szóval ennyire fontos neki a facebook, telibe lekakilja az egészet :D Nála jobb férfival még nem találkoztam az évek alatt....nem ezen fog múlni semmi :)
Ettől még szeretjük egymást :)
23/N, 24/F
Nem.
Én lány vagyok és nálam csak annyi van kitéve, hogy kapcsolatban, de az, hogy kivel, az nem. A páromnak is kb. mindegy ez az egész. Engem az zavar inkább, hogy vannak olyan emberek, akik belém kötnek, hogy ki a barátom, sőt, még mondtak olyant is, hogy nincs is senkim, csak kamuzok. Nevetséges. Szimplán nem osztok meg mindent az életemből a Facebookon. Minek? Akinek kell róla tudni, az úgyis tudja.
Kérdezd meg tőle, ez olyan probléma, amit pár perc alatt meg lehet beszélni, és legalább kiderül, hogy a barátnőd hogy látja ezt a dolgot. Itt úgyis fogsz találni olyat is, aki szerint baj, ha nincs kiírva és olyat is, akit cseppet sem érdekel, ettől nem leszel közelebb a megoldáshoz. :)
Azért ha az van kint, hogy egyedülálló, miközben kapcsolatban van valaki, azt csúnya dolognak tartom, de ha sose volt kint semmi, akkor most se kell kiírni... max ha a barátnőd nagyon ragaszkodik hozzá, írd ki, hogy kapcsolatban vagy, ez nem akkora nagy titok gondolom, ő megnyugszik, és neked se avatkozik bele senki a magánéletedbe, mert azt nem írod ki, hogy kivel vagy.
De tényleg inkább beszéljétek meg!
Nekem nem esne jól, ha a barátom nem válalna fel, még csak ha a hülye fb-ről is lenne szó
egy hisztis tinilány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!