Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csúnya dolog az, ha kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dolog az, ha kapcsolatban vagyok, és nincs kiírva semmi sem fb-n?

Figyelt kérdés

Akkora butaságnak tartom az egészet, meg az csak ram tartozik ha van barátnőm vagy nincs. Én utálom fb-n élni az életem, épp ezért nem is írok ki soha semmit sem uzenofalra sem.

Szerintetek csúnya dolog nem kiírni? Volt akinek ilyenert mar vergodott a barátnője?

2013. jan. 19. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsa volt ez kicsit. Párom már azon "kiakadt", hogy profilképnek betettem egy közös képet, szerinte ez már a "face-n élem az életem kategória". Neki sem rólam nincs kép, sem rólunk, sőt az sincs kint, hogy kapcsolatban...

Neki ez nem fontos, én meg nem csinálok ebből problémát.

A profilképes dologra annyit mondott: "Lájkoltam, mert nem akartam, hogy "hisztizz", hogy nem teszem" :D

Szóval ennyire fontos neki a facebook, telibe lekakilja az egészet :D Nála jobb férfival még nem találkoztam az évek alatt....nem ezen fog múlni semmi :)

Ettől még szeretjük egymást :)

23/N, 24/F

2013. jan. 29. 21:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Én lány vagyok és nálam csak annyi van kitéve, hogy kapcsolatban, de az, hogy kivel, az nem. A páromnak is kb. mindegy ez az egész. Engem az zavar inkább, hogy vannak olyan emberek, akik belém kötnek, hogy ki a barátom, sőt, még mondtak olyant is, hogy nincs is senkim, csak kamuzok. Nevetséges. Szimplán nem osztok meg mindent az életemből a Facebookon. Minek? Akinek kell róla tudni, az úgyis tudja.

2013. febr. 1. 12:41
 13/19 Emberek ***** válasza:
Egyeltalán nem csúnya dolog. Amikor együtt voltam a barátnőmmel sem én, sem ő nem rakta ki. Akinek tudnia kellett róla az tudta, akinek meg nem volt fontos azt meg minek "terheljem" ilyen információkkal? Egyébként meg te döntöd el, hogy kiteszed-e vagy sem. A többi ne érdekeljen! Üdv!
2013. febr. 1. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Viszont mi a rossebnek tartasz fb-t ha nem hasznalod?
2013. febr. 1. 12:57
 15/19 Megara. válasza:

Kérdezd meg tőle, ez olyan probléma, amit pár perc alatt meg lehet beszélni, és legalább kiderül, hogy a barátnőd hogy látja ezt a dolgot. Itt úgyis fogsz találni olyat is, aki szerint baj, ha nincs kiírva és olyat is, akit cseppet sem érdekel, ettől nem leszel közelebb a megoldáshoz. :)

Azért ha az van kint, hogy egyedülálló, miközben kapcsolatban van valaki, azt csúnya dolognak tartom, de ha sose volt kint semmi, akkor most se kell kiírni... max ha a barátnőd nagyon ragaszkodik hozzá, írd ki, hogy kapcsolatban vagy, ez nem akkora nagy titok gondolom, ő megnyugszik, és neked se avatkozik bele senki a magánéletedbe, mert azt nem írod ki, hogy kivel vagy.

De tényleg inkább beszéljétek meg!

2013. febr. 1. 13:11
 16/19 anonim válasza:
Figyi,ettől még nem lesz vége a világnak!ha látod hogy szeret akkor minek írná ki közösségire?Végül is ez csak rátok tartozik nem a facebookot látogató egymilliárd emberre!
2013. febr. 3. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
te atya úristen de gázak vagytok. az összes facebook lakó annyira egy gáz ember. mikor jöttök már rá hogy f@szbuk sokkal inkább megosztja az embereket, minthogy összehozná? szánalmas szar az egész. hányok tőle hogy már levegőt sem lehet venni fb nélkül. ideje lenne törölnötök a profilt, méghozzá tömegesen. Rájönnétek hogy élni jó. Ámen.
2013. febr. 11. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem esne jól, ha a barátom nem válalna fel, még csak ha a hülye fb-ről is lenne szó

egy hisztis tinilány :)

2013. febr. 20. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
17! Mélységesen egyetértek!
2013. márc. 19. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!