Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt aki rajong az emberért, mindenképp érdemes megtartani?
Figyelt kérdés
Azesetben is, ha én azt feltételezem róla, hogy egy nagy ribizli?2013. jan. 19. 12:57
11/11 anonim válasza:
Ha szereted... Bar nekem az jon le, hogy ugy beszelsz errol lanyrol mint egy kapcarongyrol, igy szerintem neki is jobb, ha nem tartod meg. Az lesz a nodbol amit te csinalsz belole. Egy no sem eleve rib.anc vagy szende szuz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!