Milyen programozási nyelv most a legkeresettebb vagy esetleg a jövőre nézve? Melyikre érdemes ráfeküdni? Mindenképp kell hozzá felsőfokú végzettség ha el is szeretnék helyezkedni benne?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten programoztam/zom C++,C# néha HTML,PHP,JAVA nyelveken.2012. okt. 28. 15:19
1/5 anonim válasza:
Kell, és egy felsőfokú angol nyelvvizsga sem árt, ha jól akarsz keresni vele.
Bármelyik nyelv szintaktikáját könnyű megtanulni, ha az alapokon már túl vagy, és logikai, algoritmizáló képességed is kitudod használni.
2/5 A kérdező kommentje:
Alap Web fejlesztőkből sok van. Főleg kontárokból ahogy olvastam mindenfelé. Mikor a fenti kérdésem megírtam arra gondoltam hogy aki igazán annak az adott nyelvnek minden rezzenetét tudja. Ezért kérdeztem hogy melyek azok a nyelvek amelyekből érdemes magát egy mai szakmát váltó fiatalnak elkezdenie(vagyis nálam továbbfejleszteni a cúcsra)
2012. okt. 28. 16:52
3/5 A kérdező kommentje:
Olyasmibe vágnék bele amivel viszonylag átlagnál jobban is lehet keresni. Éppen ezért akarok váltani hogy egy könnyebb megélhetőséget tudjak biztosítani a jövőben. Sok helyen fórumokon sokszor olvastam hogy PHP programozó rengeteg van és minimálbérért dolgoznak a kezdők. Telítve van a piac és még is ekkora a kereslet rá?
2012. okt. 28. 21:26
5/5 anonim válasza:
C, JAVA.
E kettő még sokáig keresett lesz.
Azt meg tudnod kell, hogy eg ynyelvet elég megtanulni, a többi már menni fog.
Lényegében minden programnyelv (széles határok) között ugyanazt a lehetőséget biztosítja, csak mind (kicsit, vagy nagyon) másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!