Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan veszítsem el a pasimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszítsem el a pasimat?

Figyelt kérdés

Van egy pasim akivel már több éve együtt vagyunk. Egy pasimat

ideig dúlt a love ,de valahogy már nem

érzek iránta semmit. (kb 5-6 évet jártunk. Ált. Suli óta )

úgy érzem már nem is fogom másnak tekinteni puszta

Barátnál . Az a baj hogy ő még szeret. Látszik rajta.

Egy ideig játszottam hogy még mindig szeretem,de már

túl akarok lépni. Nem akarom megbántani ,de úgyérzem

mellette nem bírom tovább. Már a csókját se bírom. Amint

tehetem kimosom utána a számat(nem feküdtünk le így talán

még nem késő vissza lépni.) hogy szakíthaták

Vele hogy ne bántam nagyon meg ?

2013. jan. 16. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már, nem tudod megtartani a tortát és meg is enni! Az a legegyszerűbb, ha van benned gerinc, egyenesen megmondod neki, hogy szakítani akarsz mert már nem szereted. Ha ő tényleg szeret, elég valószínű, hogy rosszul fog neki esni, de majd túlteszi magát rajta. Ha jól értelmezem, nem lehetsz több 16-17 évesnél (a sztoriból, hozzáállásodból és fogalmazásodból kiindulva), szóval még előtte van az élet, felszed még egy csomó csajt, akit megérdemel, és nem olyanokat, akik játsszák a szerelmes galambot, majd mikor nem néz oda, beleöklendezik a lefolyóba.
2013. jan. 16. 15:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Írj neki egy sms-t hogy viszlát :DD Na de ha a srác nem fogja megérteni ha szeret, max ha komolyabban megsérted hogy hánysz tőle vagy kicsi a farka ezekkel könnyen lerázható a legtöbb pasi.
2013. jan. 16. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
mond meg neki korrekten és EGYÉRTELMŰEN hogy nem szereted már és véget akarsz vetni a dolognak. Nem kell a porba taposni szegény srácot, ezt a kimosod a szádat csók után dolgot pl. nem feltétlen kötném az orrára. 5-6 évet vele töltöttél el, annyira csak tartod remélem, hogy nem ilyen aljas kis módszerekkel marod el magad mellől. Elmondod neki, hogy be akarod fejezni, kicsit rossz lesz neki, de előbb-utóbb túl lesz rajta
2013. jan. 16. 16:08
 14/17 A kérdező kommentje:
14,5 vagyok.
2013. jan. 17. 06:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem tudja hogy kimosom a számat csók után.
2013. jan. 17. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez még nem lehetett igazi kapcsolat. Mindketten meglátjátok mi az. Mond meg neki, kiheveri. Velem a barátnőm most szakított, 23 vagyok, majd 7 évig jártunk. Nagyon szerettuk egymast, de elmultak az érzések (az ő oldaláról). Megbeszéltük, próbálom kiheverni. Ilyen az élet. Ne játszd meg magad, és mond meg neki minnél gyorsabban.
2013. jan. 18. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
mondd meg neki hogy te is egy rakás szär vagy mint a többi nő, legyél bátor :) ugyan... úgysem tudjátok legyőzni az evolúciós alsóbbrendűségetek!
2013. jún. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!