Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a pasimat?
ezt állítja hogy már nem szeret
én 19 éves vagyok ő 22 szerintetek ez mit jelent ? tényleg nem szeret vagy csak azt mondja ?
kell egy kis távolság,tudom hogy rossz,de meg kell próbálnod
nekem is vége lett a kapcsolatomnak,egy ideig mindig beszéltünk,de nem jutottunk semerre,hiába éreztettem vele hogy nem azért beszélünk mert nincs nélküle életem vagy visszaakarom kapni,egy idő után zavarta hogy hiába lett vége a kapcsolatnak akkor is napi rendszerességgel beszélünk,azért dobott mert már nem szeretett(az mindegy hogy sírt amikor közölte hogy vége)úgy döntöttem hogy egy ideig nem keresem,néha küldtem neki sms-t,pl karácsonyra,most ott tartunk hogy már őt is megint érdekli hogy mi van velem,nem szabad annyi ideig kerülni hogy elfelejtsen csak hogy érezze a hiányodat,ritkán jelentkezzél hogy ha kezdene elsimulni a dolog felkavard, a hiányból újra lehet kapcsolat,meg ha nem vagy mindig szemelőt érdekesebb leszel
legalábbis nálam ez eddig működik
Hát súlyos eset vagy, a testvérére féltékenynek lenni...
Szóval nekem volt valami (távolból nézve hasonló) , már a szakítás estéjén úgy éreztem, valami lidércből szabadultam, - pedig nagyon, igazán szerettük mi egymást.
Az én tesómnak is voltak olyan barátnői, akik még rám is féltékenyek voltak, ha két percnél tovább beszéltem tesómmal, vagy feltűnően jól elvoltunk...Még engem is zaklattak a hülyeségeikkel.
Hadd ne mondjam, milyen gyorsan repültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!