Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezzem vissza a pasimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a pasimat?

Figyelt kérdés
2 évig tartott a kapcsolatunk nagyon nagy volt a szerelem minden tökéletes volt 1 gond volt hogy iszonyúan féltékeny típus vagyok képes vagyok féltékeny lenni a lány testvérére is :( elhagyott 2 hónapja de heti rendszerességgel beszélünk telefonon internetes oldalakon illetve személyesen. elhitettem vele hogy már nem szeretem mert ő már nem szeret ( legalábbis ezt állítja ) és úgygondoltam hogy ha én is ezt mutatom akkor nekem könnyebb lesz de nem :(

2013. jan. 3. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt nem szeret? Érdekes egy kapcsolat lehetett...
2013. jan. 3. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:

ezt állítja hogy már nem szeret

én 19 éves vagyok ő 22 szerintetek ez mit jelent ? tényleg nem szeret vagy csak azt mondja ?

2013. jan. 3. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:

kell egy kis távolság,tudom hogy rossz,de meg kell próbálnod

nekem is vége lett a kapcsolatomnak,egy ideig mindig beszéltünk,de nem jutottunk semerre,hiába éreztettem vele hogy nem azért beszélünk mert nincs nélküle életem vagy visszaakarom kapni,egy idő után zavarta hogy hiába lett vége a kapcsolatnak akkor is napi rendszerességgel beszélünk,azért dobott mert már nem szeretett(az mindegy hogy sírt amikor közölte hogy vége)úgy döntöttem hogy egy ideig nem keresem,néha küldtem neki sms-t,pl karácsonyra,most ott tartunk hogy már őt is megint érdekli hogy mi van velem,nem szabad annyi ideig kerülni hogy elfelejtsen csak hogy érezze a hiányodat,ritkán jelentkezzél hogy ha kezdene elsimulni a dolog felkavard, a hiányból újra lehet kapcsolat,meg ha nem vagy mindig szemelőt érdekesebb leszel

legalábbis nálam ez eddig működik

2013. jan. 3. 20:25
 4/6 omba ***** válasza:

Hát súlyos eset vagy, a testvérére féltékenynek lenni...

Szóval nekem volt valami (távolból nézve hasonló) , már a szakítás estéjén úgy éreztem, valami lidércből szabadultam, - pedig nagyon, igazán szerettük mi egymást.

2013. jan. 3. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én tesómnak is voltak olyan barátnői, akik még rám is féltékenyek voltak, ha két percnél tovább beszéltem tesómmal, vagy feltűnően jól elvoltunk...Még engem is zaklattak a hülyeségeikkel.

Hadd ne mondjam, milyen gyorsan repültek.

2013. jan. 3. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor ne is keressem várjam amíg ő jelentkezik vagy tartsam fennt ezt az állapotot ?!
2013. jan. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!