Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember, aki örök szerencsétlen az élet minden területén?
21:51
Miért érzed magad szerencsétlennek emiatt?? Te mondtad hogy nem tehetsz róla! Azt szoktam mondani, amíg egészség van valahol addig minden rendben van! Addig senki ne mondja, hogy sz*r az élete, mert az egészség mindentől fontosabb. Az ember bármin tud változtatni az életében ha akar, még ha idő kérdése akkor is! Egyedül azon nem tud, ha valamiért gond van az egészségével! Amit te írtál az már egy probléma igen , ami mellett minden eltörpül...bár nem tudom miről van szó nálad konkrétan de azért fel a fejjel, és próbálj azokra a dolgokra koncentrálni az életedben amiktől boldog vagy! :))
Létezik.
Ismerek is egy ilyet, bár sztem ő nem százas.
Ez jó, az utolsó! Na és ki 100-s? Mihez képest, de szerintem senki nem tökélestes. Az embereknek megvan a magukhoz való eszük, hiszen életben vannak. Ki így ki úgy.
A kérdésre válaszolva, vannak ilyenek. Hát az utóbbi években nekem sem jön össze semmi, de a élet semmi területén sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!