Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány az osztályban akit nagyon szeretek

Minden nap beszélünk,sokszor jól elvagyunk egymással

Nem vagyok az a középpont típus,de nem is a kockákhoz tartozom,eljárok bulizni stb..

Eddig próbáltam nem tudtára adni hogy mit érzek iránta,félek hogy romlana a kapcsolatunk meg látom hogy ő ezt nem viszonozza és nem igazán vonzódik hozzám,inkább csak ilyen alkalmi barátként kezel vagy nem tudom hogy fogalmazzak

Lányok ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben,lenne értelme elmondani neki,talán lenne változás pozitív irányba?

2013. jan. 14. 20:46
 1/6 sokkérdés-,- ***** válasza:
igaz nem vagyok lány de ha igy van szerintem ne várj nincs mit veszítened
2013. jan. 14. 20:51
 2/6 anonim válasza:
Az én véleményem szerint ha komolyan érzel iránta valamit akkor egy próbát megér veszteni végülis sokat nem vesztesz vele, de viszont ha nem vonzódik hozzád nem látsz semmi ara utaló jelet hogy érez többet a barátságnál akkor jobb megmaradni a barát zónában!
2013. jan. 14. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem se várj!jobb ha mihamarabb megtudod az igazat!legalább nem fogsz azon tovább rágódni, hogy szeret-e!ezt vedd komolyan és cselekedj, mielőtt túl késő lenne!
2013. jan. 14. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mond el. Vagy ne kérdezd meg mit érez. Akkor azt fogja mondani hogy nem akarja tönkretenni a barátságot, meg ilyenek. Inkább csókold meg egy buliban, vagy valahol ahol kettesben vagytok. Legalább is szerintem.
2013. jan. 14. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocsi lehet rosszul fogalmaztam..

Az biztos hogy kedvel és szimpatikusnak tart engem jellemileg,de tudom hogy nem viszonozza az érzéseimet és nem igazán vonzódik hozzám

Az a kérdés,lányok,ti mit mondanátok ilyen helyzetben,hogy reagálnátok az adott lány helyzetében??

2013. jan. 14. 21:16
 6/6 SevN ***** válasza:
Nem tudom, hogy reagálna az adott leányzó, de Neked fel kell kötnöd a gatyád, sarkadra állnod és írásban közölnöd a szándékaidat:) No de komolyra fordítva a szót, van esély a pozitív válaszra, szal ne szalaszd el..
2013. jan. 15. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!