Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Már 2 éve együtt vagyok a párommal, és mostanában kezdtem érezni azt az effektust hogy "szeretem?-nem szeretem?" az az igazság hogy szeretem, de szexuálisan egyáltalán nem kívánom... és az a legrosszabb, hogy ha szexelünk is, akkor valaki másra gondolok, hogy bárcsak valaki mással szeretkeznék! Mostanában úgy érzem hogy élnem kéne az életemet.. Vágyom arra hogy bulizzak, pasizzak.. de félek hogy esetleg később nem találnék olyan pasit mint ő! Nem arra is gondoltam hogy szünetet kérjek, de félek megbántanám, és nem értené meg! Nem akarom megbántani :/ de viszont most elutazott pár napra és hiányzik! Mit tegyek?2013. jan. 13. 11:59
11/12 SevN válasza:
1-2 hónap szünet egy kapcsolatban csodákra képes, ha elég erős a kötődés és nem távolodtok el addig (szal beszéltek is a szünet alatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!