Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű lenne lecsapnom a kezéről?
An egy csaj. Velem egyidős, 2009 óta jár egy nagydarab, kopasz, csúnya festő csavoval.
A lány főiskolas mint én. Külsőre hasonlítunk egymásra, a csaj egy visszahúzódó csendes csaj, aki a suliban senkivel sem beszélget, annyira félénk.
Nekem tetszik, régebben küldött is jeleket, illetve mindig mosolyogva köszön. Könnyen lecsaphatnam a festő kezéről?
Hiába töröltetted az összes választ, attól még igazak. :)
A lány már 3-4 éve van együtt azzal a sráccal, ha nem lenne boldog vele, akkor nem lennének együtt. Te lehet, hogy úgy gondolod csúnya, de ő nyilván látja benne a szépet.
Az pedig, hogy nincsenek barátai, senki sem nyit felé, és ő sem igazán teszi ezt, az nem függ össze a párkapcsolatával. Lehet, hogy a barátja társaságával szokott lenni és velük nagyon jól kijön.
na szerintem manapság egy új tv-re több garancia van, mint arra, hogy aki kapcsolatban van az ott totál boldog is :D
menj oda hozzá beszélgetni, barátkozz vele.. akkor te is el fogod tudni dönteni, hogy tényleg annyira bejön- e :D
amúgy óvatosan a nagy darab kopasz festőkkel :D
Na miújság Casanova? Lábaid előtt hever már a csaj?
13-as van az a kapcsolat ami több mint a tv garancia és nem is ritka:) Az hogy cuki babákat nézegeted akkor tényleg jobban jársz egy tv-vel vagy egy autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!