Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van egy fiúnál a határ a szerelem és a barátság között?
Jó kérdés. Engem ölelgetett, nem csak köszönéskor. Szexeltünk is, nem csak én kezdeményeztem, első "csók" vele volt, állandóan állt a bré ha a közelében voltam és nem szeretett belém. Mindig más fruskák kellettek neki. Nekem viszont ő életem szerelme.
21/N
Nekem sok barátom van, fiú és lány is.
A fiú barátok,természetesen viselkednek, nem nagyon tesznek különbséget fiú és lány barát között. Ugyan olyan kegyetlen vicceknek vagyok a részesem mint a fiú egymás közt. Van azonban egy fiú, aki egészen másképpen közelít hozzám. Nagyon, sőt túl figyelmes, kedves, minden kívánságomra reagál, ha nem is kérem. Ha beteg vagyok, éjjel felveri fél Pécs városát, hogy nekem gyógyszert hozzon. Azonnal teát főz, leül mellém beszélget, és közben a levegőn át érzem, hogy reszket minden porcikája. Már vagy háromszor szerelmet vallott nekem. Mondtam is neki. Gyurika, én nem vagyok beléd szerelmes. Szeretlek mint egy jó barátot, esetleg a legjobb barátomat, de nem veled képzelem el az életemet. Nem baj, csak a közeledben lehessek, volt a válasz. Ha valaki bántana, csak szólj és én mindent elkövetek , hogy neked ne legyen bántódásod. Egy kicsit terhes a dolog, de nem lehet elküldeni, mert tulajdonképpen belenyugodott, hogy csak a barátom. És valóban mindent meg lehet vele beszélni, akár egy barátnővel, de nem több. Még is a levegőben benne van, hogy ő többet akar. ezt érzem minden vele töltött percben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!