Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol van egy fiúnál a határ a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van egy fiúnál a határ a szerelem és a barátság között?

Figyelt kérdés
Vagyis ha egy lány meg egy fiú barátok, akkor mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy a fiú többet szeretne...?

2013. jan. 12. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A barát lányt nem ölelem át,csak max köszönéskor.Nem vonzódom hozzá szexuálisan,nem zavar,ha van pasija,és akármekkora ribanc,nem zavar hogy az.
2013. jan. 12. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
tekintetből le lehet venni, már kb az első pillanatban.
2013. jan. 12. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Az ahogyan viselkedik. A nézése, a szavai, az érintések. Ha nem tudod levágni egyértelműen, hogy mit akar akkor vagy veled vagy vele van a baj.
2013. jan. 12. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért milyen a tekintete? :D Szerintem nincs különbség tekintet és tekintet között...max,ha más embereké.
2013. jan. 12. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Jó kérdés. Engem ölelgetett, nem csak köszönéskor. Szexeltünk is, nem csak én kezdeményeztem, első "csók" vele volt, állandóan állt a bré ha a közelében voltam és nem szeretett belém. Mindig más fruskák kellettek neki. Nekem viszont ő életem szerelme.

21/N

2013. jan. 12. 18:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Na ezaz jelek itt is vannak (ölelget, találkozni is szoktunk, tesz néhány "érdekes" megjegyzést) csak én olyan tipus vagyok, hogy inkább nem merem azt hinni, hogy esetleg többet szeretne, mert aztán ha mégsem akkor az rosszul esne meg hülyén is jönnék ki.
2013. jan. 12. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy barátom aki elég félreérthető, szokott ölelgetni, van hogy sétálunk és egyszercsak megpuszil, megfogja a kezem, szinte mindig megemlíti, hogy milyen szép vagyok, ezért az gondolom talán többet érez. Szerintem ha ilyeneket csinál, te is gyanakodhatsz.
2013. jan. 12. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg. Lehet azzal veszted el, hogy úgy teszel mintha észre sem vennéd ezeket.
2013. jan. 12. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem sok barátom van, fiú és lány is.

A fiú barátok,természetesen viselkednek, nem nagyon tesznek különbséget fiú és lány barát között. Ugyan olyan kegyetlen vicceknek vagyok a részesem mint a fiú egymás közt. Van azonban egy fiú, aki egészen másképpen közelít hozzám. Nagyon, sőt túl figyelmes, kedves, minden kívánságomra reagál, ha nem is kérem. Ha beteg vagyok, éjjel felveri fél Pécs városát, hogy nekem gyógyszert hozzon. Azonnal teát főz, leül mellém beszélget, és közben a levegőn át érzem, hogy reszket minden porcikája. Már vagy háromszor szerelmet vallott nekem. Mondtam is neki. Gyurika, én nem vagyok beléd szerelmes. Szeretlek mint egy jó barátot, esetleg a legjobb barátomat, de nem veled képzelem el az életemet. Nem baj, csak a közeledben lehessek, volt a válasz. Ha valaki bántana, csak szólj és én mindent elkövetek , hogy neked ne legyen bántódásod. Egy kicsit terhes a dolog, de nem lehet elküldeni, mert tulajdonképpen belenyugodott, hogy csak a barátom. És valóban mindent meg lehet vele beszélni, akár egy barátnővel, de nem több. Még is a levegőben benne van, hogy ő többet akar. ezt érzem minden vele töltött percben.

2013. jan. 12. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó kérdés... Az ilyenek elég gáz dolgok tudnak lenni sztem. Van egy lány, akivel elvileg csakbarátok votunk, ennek ellenére én odáig voltam érte. Mivel teljesen úgy gondoltam, hogy barátként tekint rám, ezért nem kezdeményeztem. A szar ügy az a dologban, hogy csak jóval később tudtam meg az egyik barátnőjétől, hogy ő is ugyanígy volt mint én, és ezért ő sem kezdeményezettt,és nem lett semmi az egészből, csak annyi, hogy még a barátságunk is teljesen tönkrement.
2013. jan. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!