Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem, de nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérném a segítségeteket, mert most nagyon tanácstalan vagyok.! Véletlenül ( de szó szerint) megismertem egy pasit akibe azonnal belezúgtam. Szerelem volt első látásra! Kiderült a munkatársam de nem egy emeleten dolgozunk, akkor láttam ésa hallottam róla először. Jótékonykodni mentünk vidékre és ő volt a sofőröm. Gyerekesnek hangzik tudom amiket írok, hiszem ráadásul nem vagyok már 20 éves. Nem tiszta most a fejem, ezért is szeretném a tanácsotokat kérni. Nem tudom hogy ő hogyan is érez, azt igen ( mert mondta) h szimpi vagyok neki, meg tetszem, és h az első pillanatban azt gondolta de jó csaj. A férfi "agya" működött, aztán ahogy többet beszéltünk szimpibb lettem. Nos nem volt szex, mondtam ne is számítson rá. :) ) ) ( még) Viszont, naponta taliztunk, a szüneteimben kb 10 perceket, jókat dumáltunk, meg elhalmozott egy csomó csokival, karira vett ajcsit, egy játékautót olyat amilyennel mentünk. Megérint, izzad és hideg a keze, csók már volt. Bent levelezünk. Az első nap azt mondta nem adja meg a számát senkinek, mert van csaja, azóta már megadta. Nekem is van párkapcsolatom, tudom nem helyes ez az egész. Ezért kérlek ne ítéljetek el. Egyszerűen csak tudni szeretném h most mi van. Megkérdezni nem merem. Most "otthagytam" ( én hülye). ő nem tudja h én mit érzek, csak annyit h kedvelem és bejön, és eléggé elutasító voltam vele mostanság. Azt hiszi h nekem ő csak ara kéne. De félek elmondani még neki h mi zajlik bennem, mert talán nem akarom hallani a válaszát. A nem-est. szóval most nem beszélünk és szerintem ezek tán már nem is fog keresni. Előre is köszönöm, és bocsi h ilyen hosszú lett.

2013. jan. 12. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

" karira vett ajcsit, "

Nálam itt vágtad el magad Melcsike, mint beszélgető egyed:XDDD

2013. jan. 12. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:

"Szerelem volt első látásra! "

Ilyen nem létezik szóval kamu kérdés.

2013. jan. 12. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
"Bent levelezünk." A fixa ideál munkahely? Hol is dolgozol? És van-e felvétel?
2013. jan. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!