Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány szeretem de ő hozzám se szól. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régen még nagyon jó barátok voltunk de mióta tudja hogy szeretem azóta nem is köszön2013. jan. 11. 06:44
2/7 anonim válasza:
Hát arra nem sok remény van, hogy összejöjjetek. Szerintem is felejtsd el. Mondjuk az sem normális, hogy nem köszön, ha régen jó barátok voltatok.
3/7 anonim válasza:
Ha régen jó barátok voltatok, akkor elég érdekes, hogy nem köszön, viszont éppen ezért (mert jó barátok voltatok) próbálj meg beszélni vele. Nem túl nagy az esélye hogy össze fogtok jönni, de legalább kibeszélheted magadból ami a szívedet nyomja :)
4/7 A kérdező kommentje:
kösszi:)
2013. jan. 11. 16:34
5/7 anonim válasza:
A közel jovoben ne nyilvanicsd ki a lanyoknak az erzeseidet azonnal... Sőt egy darabig ne is mond nekik azt ,h szereted iket.. Ha mar igy az 1. randin meg mondod akkor eléggé hulyenek fognak nezni, h még csak 1. randi es maris sokat erzel irantuk... Sőt a csajok is ugy veszik, ,h elősszöt meg kell ismerni a pasit utánna itélnek ;)
6/7 anonim válasza:
próbálj meg beszélni vele, kérdezd meg tőle óra előtt, hogy mi volt a házi, vagy lesz-e felelés, igazából mindegy hogy hogyan, de kezdj beszélgetést és ne legyél unalmas! Sok sikert! :)
7/7 anonim válasza:
szia szerintem a lány nem érdemel meg téged probált meg elfelejteni nem lessz könnyü nekem sem volt az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!