Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit jelent ez fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez fiú nyelven?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki nem mert kezdeményezni ezért én ráírtam facen. Amúgy kb már egy éve ismerjük egymást de így négyszemközt nem beszéltünk. Ráírtam és minden kérdésemre válaszolt meg rengeted smileyt küldött majd minden mondata végén. Aztán meg amikor elköszöntünk mondtam h milyen jó h beszéltünk és ő azt mondta h ő is orul és h már ideje volt. Aztán mondtam h még beszéljünk és azt írta h oké és h aludjak jól. Szerintetek csak barátkozni akar? Várjak még mégegyszer rámír vagy írjak rá megint? Lehet h csak jóba akar lenni velem de semmi több?

2013. jan. 10. 22:31
1 2
 11/14 okoska31 ***** válasza:
én a smile-t arra használom, hogy a megjegyzésben lévő iróniát, esetleg cinizmust, vagy szimpla poént kifejezzem vele, ha már az írásnál nincsen non-verbális kommunikációra lehetőség...
2013. jan. 10. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt így kijelenteni, hogy "a sok szmájli-használat önbizalomhiány jele", vagy "a sok szmájli-használat az önbizalom jele" saját magatokból kiindulva nem lehet. Azért mert nálatok ezt vagy azt jelenti, nem biztos, hogy mindenkinél úgy van. Esetleg, ha pszichiáterek vagytok és ez a szakterületetek, akkor írhattok ilyet, de még egy pszichiáter sem jelenti ki a saját eredményeit úgy, hogy az 100%-ig mindenkire igaz :D No szóval, én sok szmájlit használok, de ez nálam semmit nem jelent, egyáltalán nem függ össze az önbizalmammal, csak nekem ilyen a cset-stílusom :D

Pl. idegen szavakat cset-stílusban magyar fonetikával szoktam írni. Ez akkor minek a jele? Hogy impotens vagyok? :D

Na de szóval a kérdésre válaszolva...

Lehet, azért írt sok szmájlit, mert zavarban volt, és tetszel neki, de mivel önbizalomhiánya van, eddig nem kezdeményezett. Szerintem most odáig van, hogy beszélgetett veled, mert te ráírtál. Ha ez így van, akkor máskor sztem ő is fog neked írni. Ha nem ír mégsem, akkor sztem ne írj rá, kedves kérdező, mert nem érdemli meg. Te megadtad a kezdő lökést, ha nem él vele, magára vessen, akkor nem érdemel meg téged! Úgyhogy mindenképpen neki kell kezdeményeznie, ha akar valamit. Ha nem kezdeményez, meg is érdemli, hogy elszalaszt téged, és utána bánhatja örök életében. :)

Azt, hogy barátkozni akar-e ennyiből még nem lehet eldönteni, az majd később derül ki, ha majd többet beszélgetsz vele. :) Sok sikert!

2013. jan. 10. 23:20
 13/14 anonim válasza:
sztem várjál hogy most ő lépjen és irjon rád és majd akkor minden kiderül :)
2013. jan. 11. 12:59
 14/14 Frisch válasza:
Egyetértek az előző emberek válaszaival. De szerintem ez nagyon kevés még ahhoz, hogy eldönthesd, hogy mit akar. A smile ügy, meg szerintem annyit jelent, hogy kedvel -magamból kiindulva. Akit a fenébe kívánok, annak nem szoktam küldeni semmit, hogy minél jobban érezze, hogy mennyire nem érdekel. Ha pedig jóban vagyok valakivel, annak pedig rengeteget küldök. -De ez sem jelent semmit még. Vedd rá, hogy találkozzatok, ott sokkal több minden kiderül, mint egy egyszerű csetelésből. Ez akár egy egyszerű "legyünk jóban, örültem, hogy beszéltünk" is lehetett.
2013. jan. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!