Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez fiú nyelven?
Szerintem ezt így kijelenteni, hogy "a sok szmájli-használat önbizalomhiány jele", vagy "a sok szmájli-használat az önbizalom jele" saját magatokból kiindulva nem lehet. Azért mert nálatok ezt vagy azt jelenti, nem biztos, hogy mindenkinél úgy van. Esetleg, ha pszichiáterek vagytok és ez a szakterületetek, akkor írhattok ilyet, de még egy pszichiáter sem jelenti ki a saját eredményeit úgy, hogy az 100%-ig mindenkire igaz :D No szóval, én sok szmájlit használok, de ez nálam semmit nem jelent, egyáltalán nem függ össze az önbizalmammal, csak nekem ilyen a cset-stílusom :D
Pl. idegen szavakat cset-stílusban magyar fonetikával szoktam írni. Ez akkor minek a jele? Hogy impotens vagyok? :D
Na de szóval a kérdésre válaszolva...
Lehet, azért írt sok szmájlit, mert zavarban volt, és tetszel neki, de mivel önbizalomhiánya van, eddig nem kezdeményezett. Szerintem most odáig van, hogy beszélgetett veled, mert te ráírtál. Ha ez így van, akkor máskor sztem ő is fog neked írni. Ha nem ír mégsem, akkor sztem ne írj rá, kedves kérdező, mert nem érdemli meg. Te megadtad a kezdő lökést, ha nem él vele, magára vessen, akkor nem érdemel meg téged! Úgyhogy mindenképpen neki kell kezdeményeznie, ha akar valamit. Ha nem kezdeményez, meg is érdemli, hogy elszalaszt téged, és utána bánhatja örök életében. :)
Azt, hogy barátkozni akar-e ennyiből még nem lehet eldönteni, az majd később derül ki, ha majd többet beszélgetsz vele. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!