Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Ti mit tennétek? Nemtudom mit tegyek:S Megvan a tökéletes pasi elvene meg minden. De én még bulizni szeretnék. Nem lekötni magam:S bővebben lent.
najó, nem szeretek ezzel kötözködni, de a "lessz" az egy sz:D tényleg nem taknyozásból mondom, csak már második oldal óta olvasom...
szóval lesz!:P
én 19 vagyok de már nem érzem hogy ki kéne élnem magam :)
meg ez olyan mintha muszájból csinálnád... gáz...
nem KELL kiélned magad, ha ez nem természetesen jön... csak azért ne menj el bulizni mert 20 éves vagy és később nem lehet... szerintem teledumálták a fejed.
Ácsi. Én ott akadtam el, hogy "Nem enged egyedül discoba".
Ilyen normális kapcsolatban nincs!
Biztos jövő sincs. Szerintem azt amit leírtál így ahogy van szöröstül bőröstül beszéld meg vele. Őszintén, hogy mennyire szereted, te mit vársz az élettől, ő mit szeretne, mik a céljaitok, különben szenvedtek mindketten sokáig, mire rájöttök, hogy nem ezt az életet akartátok... Komolyan, ilyen nehéz az életed párjával őszintén megbeszélni, hogy akkor most mi van? És az ég szerelmére, tanulj meg helyesen írni, ez alig volt érthető. "hoanpr"??? :S
"de hát 20 évesek vagyunk nem 40"
Hát erről beszélek. Menj, és szórakozz. Ha nem érzed, ne akard lekötni magad. Majd meglesz a normális pasi, ha eljön az ideje.
(én 40:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!