Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küzdjek? Vagy adjam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Küzdjek? Vagy adjam fel?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam egy sráccal, pontosabban ő szakitott, mert azt mondta, hogy nem illünk össze. Nagyon ki voltam akadva, de aztán rájöttem, hogy igaza volt és egy párként nem működünk. De azt mondta, hogy nem akar velem rosszba lenni és legyünk barátok (tudom, hogy lejárt szöveg). Azóta majdnem naponta beszélünk és én rájöttem, hogy igenis szeretem. Most van barátnője, a csaj Angliában él. Nem tudom, hogy vajon lehet-e még esélyem ennél a srácnál, vagy ne is reménykedjek? Amikor szakitott irtam neki sokszor, hogy szeretem és azt irta rá, hogy pont ez a baj, hogy túlságosan szeretem és ő nem érdemel meg... Segitsetek, azt hittem menni fog ez a "haverok vagyunk" dolog, de róla álmodom és úgy érzem belehalok, hogy nincs velem.

2013. jan. 8. 22:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rám is totál ez volt jellemző. Háth,én pl. megutáltam,mert rájöttem,h érzelmileg teljesen kihasznált :/
2013. jan. 8. 23:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát én már bizni nem fogok benne azt tuti. De megpróbálom, hátha nincs minden veszve és haverok lehetünk. Nagyon köszi a válaszokat :)
2013. jan. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!