Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára?
Figyelt kérdés
Van egy barátom és tegnap szakítottam vele. Nem az a probléma, hogy ne szeretném, még szeretem. De ez nem szerelem! Külföldön fogok élni és dolgozni és szerintem ez nem működhet így. A ráadás csak most jön, az a baj, hogy külföldön összejöttem egy másik férfival, úgy érzem Ő az igazi. Igaz, hogy idősebb, de tapasztaltabb és érett is. Szerelmes vagyok! Hogyan adjam a(z) (ex)barátom tudtára, hogy ennek sajnos vége? Nem szeretném megbántani és eddig csak időt kértem tőle.2013. jan. 3. 16:03
1/8 fünof válasza:
többszörösen hülyén fogalmaztál. ha tegnap szakitottál vele, akkor megmondtad neki h ennek vége. meg ha a külföldi srácba vagy szerelmes akkor hogyhogy még szereted az expasid? mondd meg neki az igazat az őszinteség becsülendő dolog..
2/8 anonim válasza:
most mi a kérdés....azt várod hogy írjunk egy sablon szöveget? simán mond el neki mit érzel de ne emlísd a másik faszit..hanem csak legyunk barátok vagy hasonlo..ezzel nem bántod meg sztem:)
3/8 anonim válasza:
Hát, nem hinném, hogy meg tudnád neki mondani úgy, hogy ne bántsd meg vele.
4/8 anonim válasza:
Szerintem legyél fair játékos...mondd el az igazat. Lehet, hogy fájni fog neki, de talán idővel becsülni fogja az őszinteségedet..
5/8 anonim válasza:
Hat szerintem mar nem kell mondanod neki semmit. Az irtad szakitottal, akkor minek kene meg bantani szegenyt azzal, Na figyel szakitottam veled, mert mar talaltam mast.
Szerintem magad se tudod mit akarsz.
6/8 A kérdező kommentje:
De tudom, ki szeretnék menni.
Szakítottam, de az úgy zajlott, hogy időt kértem "gondolkodni".
És szeretni és szerelmesnek lenni más.
2013. jan. 3. 16:21
7/8 anonim válasza:
Egy kicsit zavaros amit irsz. Kifogsz menni kulfoldre lakni es dolgozni, de mar osszejottel 1 masik pasival kulfoldon.
A magyarorszagi pasiddal szakitottal, de idot kertel. Most ebbol nem ugy tunnik,h tudod mit akarsz. Es en ezt a pasikra ertve mondtam,h magad se tudod mit akarsz. Miota ismered a kulfoldi pasit? Nem lehet az, h o csak fellangolas neked, az itthoni, meg csak megszokas?
8/8 anonim válasza:
Kicsit érthetetlen amit írsz.. kezdesz elfelejteni magyarul, vagy mi van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!