Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ojan kapcsolatról, ahol a csaj pár hónappal öregebb?
Figyelt kérdés
?.?2013. jan. 7. 21:33
11/15 anonim válasza:
8-as vagyok, akor bocsi a szekirozásért, azt hittem egy olyan tini vagy aki csak divatbol ir mindent j-vel.
12/15 anonim válasza:
Én egy fél évvel idősebb vagyok a barátomnál, de meg nem mondaná senki, mert ő olyan 5 évvel idősebbnek tűnik a koránál. Innentől meg kit érdekel? :D
13/15 anonim válasza:
smemit sem számit az a két hónap. Késöbb felnöttként az sem sokat ah mondjuk a nő idősebb egy évvel. Szeritnem igazán probléma a ngyobb krkülönbségekből van pl 10 év, de ez sem törvényszerű.
14/15 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ahol még hónapokat számolnak... ott még nagyon gyerekekről lehet szó, akiknek nem kéne semmiféle kapcsolatban lenni.
Komolyan... hónapok?
Na ne viccelj, 19 évesen problémáztam 8 év korkülönbségen (ő volt idősebb, mielőtt pedofíliával gyanúsítanátok :D).
Számít bármit is a kor? Nem. Szeretitek egymást? Igen? Probléma megoldva. :P
15/15 anonim válasza:
Az ojan kapólatt nemm maradando ne csínáld,nemjó ha a csaly párr honapal őregeb.
Vicc félretéve. Az ilyen, olyan mindig elipszilonnal írandó. És nem hiszem, hogy pár hónap számítana, tudok olyat, ahol a nő (a csaj szót rühellem) tíz évvel volt idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!