Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban a szív a szeretet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a szív a szeretet és a szerelem szinbóluma?

Figyelt kérdés

Miért nem a virágok, vagy a rózsa? Miért pont egy emberi szerv!?

A szív nem érez, és közeltsem az érzelmek közpobntja. Gondolom volt már olyan érzése mindenkinek hogy mikor megpillantja a kedvesét vagy mikor átöleli stb.. hevesebben ver közben a szíve és valóban a szerelem dobogtatja meg ilyenklor az ember szívíét, viszont ugyanakkor a stressztől, pániktól meg még más egyéb dolgoktól is érezhetjük ugyanezt. Tehát most lehet picit illúzióromboló vagyok de nem égeszen tisztán érthető miért rajzolnak a tinédzserek szívecskéket a szerelmes levélre, és miért monodogatják sokan azt hogy szívem szerelme.. A szívnek semmi köze ehhez, az egy szerv aminek vérre és oxigénre van szüksége. Tegyük fel példáúl azt hogy végre elmegyek egy randira "a szívem szerelmével" (Figyelem! Most kicsit dúrva leszek.) Szóval randizunk és kapok közben egy szívrohamot, vagy egy infarktust.. Tényleg a szívem szerelme akkor? Nem! Valójában lehet ő az igazi szerelmem de azok a bizonyos érzelmi töltetek amiket iránta érzek azok nem a szívben hanem az agyban kezdődnek és ott is zajlanak le. Ergó, szerintem puszta eberi butaság az egész!

2013. jan. 6. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőknél a dollárjel, a férfiaknál meg a pi... Renault embléma.
2013. jan. 6. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért az jobban hangzana hogy "agyam egyetlen szerelme"? Vagy az hogy "gyomorgörcsöt kapok annyira izgulok a találkozásunk előtt"?
2013. jan. 6. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
De megtört ember lehetsz te :DD Költő már ne legyél, ha ekkora a fantáziád. :D Nem véletlenül a szív ez. De majd egyszer rájössz ;)
2013. jan. 6. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Sőt, a szív nem is szív alakú! Nahát. És akkor akadjunk fent azon is, hogy a Plútó nem bolygó, meg hogy Európa igazából nem is kontinens, hanem Ázsia félszigete, meg hogy nem a szemünkkel, hanem az agyunkkal látunk. Mi a kérdés amúgy?
2013. jan. 6. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert a szív a legfontosabb szerved. Anélkül azonnal halott lennél. Ezért szokták azonosítani a szerelmet is vele, hogy milyen fontos. Jobb lenne ha egy máj lenne a szerelem jelképe? Egyébként meg az ókori egyiptomban alakult ki az általános szív forma is, hiszen a krokodil szíve úgy néz ki mint egy "füzetbe rajzolt" szív. Innen az általános forma.
2013. jan. 6. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Negyedik vagyok: Én még annyival kiegészíteném (javítsatok ki, ha nem így van) de én úgy tudom, az egyiptomiak azt gondolták, a szívünkkel gondolkozunk...
2013. jan. 6. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért a szívet jelképezik a szerelemnek mert A nélkül nem tudna élni az ember.
2013. jan. 6. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért megnézném, hogy tüdő nélkül hogyan tapsikolnál? X)
2013. jan. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!