Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igent fog mondani, vagy ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Igent fog mondani, vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy sráccal, nagyon odavolt értem, alig telt el úgy egy óra, hogy ne beszéltünk volna valahogy. Éjszakákat beszélgettünk... szilveszterkor találkoztunk és másnap azt írta, hogy szerinte ez nem fog működni... pedig semmi sem történt... Én mindennél jobban szeretem, úgyhogy nem hagytam ennyiben, most azt mondta, hogy adjak neki 1 hét gondolkodási időt. Szerintetek van még remény, hogy együtt maradjunk? Nagyon félek. Légyszi segitsetek :'(

2013. jan. 2. 01:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valami oka csak volt erre a döntésre... szerintem várj és kiderül akkor majd.
2013. jan. 2. 01:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Elég tompa srác lehet, ha egy hétig gondolkozik azon, hogy szeret-e téged...
2013. jan. 2. 01:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha egy komolyabb kérdést tennél fel neki? 1 év haladékot kérne?
2013. jan. 2. 01:44
 4/12 anonim ***** válasza:
miért mondta h. nem fog működni?
2013. jan. 2. 01:44
 5/12 A kérdező kommentje:
hát mást nem nagyon tudok tenni, csak könnyebb úgy várni, hogy azért nagyjából számitok a válaszra és fel tudok készülni lelkileg. mert mikor ezt megmondta,hogy gondolkodnia kell,akkor is 1 órát sirtam miatta...és azt mondta, hogy azért mert "nem volt izzás" mikor találkoztunk. dehát sokan voltunk, haverokkal, alig tudtunk beszélni... hogy lett volna "izzás"? :O :(
2013. jan. 2. 01:45
 6/12 anonim ***** válasza:
és most találkoztatok először élőben?
2013. jan. 2. 01:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Legközelebb vigyél magaddal gázégőt, és izzaszd...
2013. jan. 2. 01:47
 8/12 A kérdező kommentje:
igen, de már látott korábban is, csak most szerveztünk közös programot először...
2013. jan. 2. 01:49
 9/12 A kérdező kommentje:
xDD gázégő...oké xDD
2013. jan. 2. 01:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Milyen ,,izzás'' ? Hanyadjára találkoztatok?

Hány évesek vagytok? Mi ,,izzon''? Esetleg nemérezte annyira azt hogy szereted és azt ugy szokták mondani, hogy nem izott körülöttetek a levegő! :DD

2013. jan. 2. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!