Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért nem lehetett volna hamarabb mondani?
Mondd meg, hogy későn szólt, már megvetted az ajándékot neki. Egyezzetek meg. Vagy ő is vesz valamit, vagy máskor odaadod neki az ajándékot.
Miért nem akar ajándékozni? Nincs pénze? Nem tudja esetleg, hogy mit vegyen neked?
Mi az, hogy mondd meg neki vegyen ő is??
Én annyit mondanék, hogy "szivem, én már megvettem és szeretném neked odaadni". Kész. Az meg hogy ő vesz e vagy sem, az mindegy. Nem azért ajándékozom meg, hogy cserébe én is kapjak valamit.
Én megérteném, ha szegény rosszul állna anyagilag, és ettől függetlenül odaadnám az ajándékot.
Ugyanis jobb esetben nem azért adunk, hogy kapjunk is...
Lehet, de van egy olyan érzésem, hogy a kérdező nem ilyen szempontból kérdezte...(Ha mégis, akkor elnézést).
Mellesleg egy párkapcsolatban mindent tudni kell megbeszélni és kezelni. Egy szívből jövő ajándék miatt, amit a szerelmétől kap az ember, butaság bárkinek is rosszul érezni magát.
Remélhetőleg nem valami nagyon drága ajándékot vettél, kérdező. Mondjuk azt nem értem, hogy egy pár vagytok, és semmi fogalmatok sincs a másik anyagi helyzetéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!