Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igent fog mondani, vagy ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leah^^ kérdése:

Igent fog mondani, vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy sráccal, nagyon odavolt értem, alig telt el úgy egy óra, hogy ne beszéltünk volna valahogy. Éjszakákat beszélgettünk... szilveszterkor találkoztunk és másnap azt írta, hogy szerinte ez nem fog működni... pedig semmi sem történt... Én mindennél jobban szeretem, úgyhogy nem hagytam ennyiben, most azt mondta, hogy adjak neki 1 hét gondolkodási időt. Szerintetek van még remény, hogy együtt maradjunk? Nagyon félek. Légyszi segitsetek :'(

2013. jan. 2. 01:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát igen naaa, nem tehetek róla, hogy hogyan fogalmazott xD És én ezt tudom, mert alig beszéltünk, ő az ő haverjaival, én meg a barátnőimmel voltam inkább. De irtam neki egy tök hosszú levelet erről, hogy máshogy is lehetett volna és leirtam neki, hogy szeretem... mégis csak azt mondta, hogy nem tudja és hagyjak neki időt. Szerintem ha valaki szeret valakit, akkor azon nem kell gondolkozni... de ebbe nem tudok belenyugodni, nagyon szeretem :'(
2013. jan. 2. 02:42
 12/12 anonim ***** válasza:

nemkell ezen gondolkodni

énis srác vagyok de most nemfogom ilyenekkel koptatni az agyam :DD

2013. jan. 2. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!