Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy lány a sulimba akivel kb 3-4 hónapja "ismertük meg egymást" (kerültünk egy baráti körbe) és az elején sokat beszéltünk. Nagyon megkedveltem és fogalmazzunk úgy, hogy beleszerettem. Amikor vele chat-elek teljesen úgy érzem, hogy bejövök neki. Úgy beszél, olyanokat mond, szíveket írogat stb. Viszont élőben nem ugyanezt érzem. Mintha csak sima barátok lennénk. Elhívtam már randira, először azt mondta, hogy nem jó neki az időpont. A következő héten találkoztunk kettesben és bár nem volt csók, nagyon jól éreztük magunkat. Viszont azóta semmi... Én már egyáltalán nem értem, hogy most mi van... Mintha nem ugyanazzal az emberrel chat-elnék mint akivel találkozok. Tudni kell a lányról, hogy nem félénk típus (tehát nem azért ilyen élőben mert nem mer lépni) de nem is az a nagyon fiúzós típus (tehát nem az aki minden fiút magára rángat)

Nem tudom, hogy próbálkozzak e még vagy hagyjam a....

17/f

2013. jan. 4. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem érdemes probálkoznod...lehet sőt szinte biztos hogy csak zavarban van amikor veled van...de ha még nem is igy van akk majd visszautasit...hid el megéri probálkozni mert anélkul az esélyed 0
2013. jan. 4. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy igazad van és csak zavarban van... :/
2013. jan. 4. 21:09
 3/4 anonim válasza:
szerintem is próbálkozz. Vesztenivalód nincs, max egyértelmű választ ad. Lehet tényleg nem volt jó neki a időpont, hát hívd el megint. Sok sikert! :)
2013. jan. 5. 22:46
 4/4 anonim válasza:

szerintem csak kéreti magát..

velem is volt már, hogy húztam egy pasi agyát mert tudtára szerettem volna adni, nem kap meg könnyen, tennie kell értem! :))

de az is lehet hogy nincsenek tapasztalatai ilyen téren, így nem tudja hogyan viselkedjen amikor kettesben vagytok..

2013. jan. 5. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!