Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szerelem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogyan működik ez a dolog. Rólam annyit, hogy eléggé elb.szott vagyok, soha nem volt még akárcsak egy barátnőm se. Régebben próbálkoztam sokat, de már feladtam egy ideje. Nem is nagyon beszélek nőkkel már, mert nem érdekelnek. Mostanában viszont néha szoktam álmodni lányokkal és furcsa módon lehet, hogy szerelmet érzek abban a pillanatban, mert szörnyű felébredni és ráeszmélni, hogy soha többé nem látom azt az elmém által kreált arcot. Ilyen érzés a szerelem?

2013. jan. 3. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak kangörcs amiről beszélsz nem szerelem öcsi
2013. jan. 3. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves alom.

Nedves alom.

2013. jan. 3. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
sz@r
2013. jan. 3. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Amiket eddig tapasztaltam azok alapján én úgy gondolom, h a szerelem egy koktélhoz hasonlítható: ha jó alapanyaggal dolgozol (a pár tagjai), akkor jó lesz, ha nem akkor nem. És ha túl sokat iszol belőle megrészegedsz, aminek szintén megvannak a következményei. Lehet élni szerelem, ááá bocsi, koktél nélkül, és akkor valóban soha nem fog emiatt fájni a fejed... De ha soha nem próbálod ki, akkor meg a sóvárgás miatt érzed magad rosszul.

Hogy pontosan mi a szerelem azt én sem tudom, hasonlatokkal sokkal könnyebb megragadni a lényeget. Azt tudom, h mi nem az. Amit te érzel most az nem szerelem. Elmesélni egy érzést nagyon nehéz, kb mintha egy vakon születettet próbálnál megismertetni a színekkel.

2013. jan. 3. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
A szerelem az egy érzés. Aki iránt érzed, akkor várod találkozzál vele, beszélgessél vele, akár az sms-t írjon v. email-t. Jól érzed magadat vele, nagyon tud hiányozni, ha éppen nem ér rá. Közben sugárzik rólad, hogy örülsz, mosolygós leszel. A viselkedésed megváltozik. Csak rátudsz gondolni. Hát ez egy pár gondolat. Viszont át kell érezni.
2013. jan. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!