Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet a párkapcsolatban. Vélemény? Tapasztalat?
Áhh... Itt nem arról van szó, hogy "gondolkodjatok", hanem hogy annyira egymás agyára mentetek az utóbbi időben, annyira utáljátok már a veszekedést... magyarul mondva annyira nem tudjátok ebben a pillanatban egymás elviselni (bocsi, de a valóságban ez az igazság), hogy mást akartok, fel akartok lélegezni... legalább is te. Ez mi, ha nem annak a bizonysága, hogy nem vagytok egymáshoz valók?
A pasid azért nem akar szünetet, mert úgy érzi, szeret téged, de nem akarja beismerni magának sem, hogy nem megy neki ez a kapcsolat. Te pedig azért akarsz szünetet, mert tudod, hogy nem megy a kapcsolat, de úgy érzed szereted, ezért abban az illúzióba ringattad magad, hogy ha fellélegzel, újra tudod rendezni a gondolataidat, aztán pedig tiszta lappal ugrassz neki a "következő menetnek". :D
Ez a kapcsolat így nem megy, ha állandóan veszekedtek, és csak akkor lesz jó minden, ha egy ideig nem látjátok egymást. Ez nem jó így, ez nem természetes. Szerintem gondolkozzatok el magatokon komolyabban. Talán mással kéne próbálkoznotok mindkettőtönek, aki jobban hozzátok illik.
Pont erre írtam azt, hogy egy kapcsolat nem normális, ha úgy működik, hogy csak akkor tudtok egymással jól kijönni, ha előtte hetekig nem látjátok egymást :D Ilyen nincs.
Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb veszekedések, ez természetes, és normális esetben közösen meg tudják oldani, és továbblépni. De az, hogy most már ha bajotok lesz, 2 hétig szüneteltek, aztán reménykedtek, hogy utána jobb lesz, ez így nem megy hosszú távon.
Mi lett Veletek?
Nálunk (én F) a párom kért szünetet egyszer 13 év kapcsolat után meg most, hogy 15 évesek lennénk idén.
A hétvégén költözik haza az anyjához. Nagyon szeretem, nem akartam elveszíteni, ezer meg egy lehetőséget ajánlottam és kértem a dolgaink megbeszélésére, de ő hajthatatlan.
Attól tartok, hogy ha elmegy, bennem végleg eltörik valami és bármennyire is szeretem, ha újra jelentkezne, maximum egy "ez a hajó sajnos elúszott" SMS-t kapna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!