Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szünet a párkapcsolatban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anszan kérdése:

Szünet a párkapcsolatban. Vélemény? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Én kértem a szünetet. Pár héttel ezelőtt volt egy nagy vitánk, azóta szerinte féltékeny vagyok, és megváltoztam. A szerelem csökkent, de küzd értem. A helyzet ugyan az, de a napi szintű viták megeröltetőek,a beszélgetés nem segített. Nagyon szeretjük egymást, pont most lennénk egy évesek, a szünet sajnos ilyenkorra került, de nem bírtam tovább a feszültséget. Egyszer egy rosszabb helyzetről lett csodás helyzet, mikor apukájához utazott, és 2 hétig nem láttam. Igaz most azt kértem , ne is beszéljünk. Tegnap este történt, 1-2 hetet mondtam... Valaki aki hasonló helyzetben volt, véleményt tudna mondani?

2013. jan. 2. 13:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
sok tekintetben egyet értek, de tény, hogy nagyrészt miattam romlott meg a kapcsolat, és le kell nyugodnom, hogy úgy tudjak hozzá állni / hozzánk állni, hogy jó legyen, és mind2-nek szüksége van arra , hogy ne marjuk egymást annyira. 5nap múlva leszünk 1 évesek, lehet, hogy aznap már vele leszek, és együtt ünneplünk, hiszen mind2-nek ez az első komoly kapcsolata, és nagyon izgatottak vagyunk/ voltunk miatta. Addig igyekszem tartani magam, hiszen nem akarok neki levegőbe beszélni, és utána lesz ami lesz. Így kis pihenő is van, meg nincs is, 5-6 nap nem a világ vége..
2013. jan. 2. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Áhh... Itt nem arról van szó, hogy "gondolkodjatok", hanem hogy annyira egymás agyára mentetek az utóbbi időben, annyira utáljátok már a veszekedést... magyarul mondva annyira nem tudjátok ebben a pillanatban egymás elviselni (bocsi, de a valóságban ez az igazság), hogy mást akartok, fel akartok lélegezni... legalább is te. Ez mi, ha nem annak a bizonysága, hogy nem vagytok egymáshoz valók?

A pasid azért nem akar szünetet, mert úgy érzi, szeret téged, de nem akarja beismerni magának sem, hogy nem megy neki ez a kapcsolat. Te pedig azért akarsz szünetet, mert tudod, hogy nem megy a kapcsolat, de úgy érzed szereted, ezért abban az illúzióba ringattad magad, hogy ha fellélegzel, újra tudod rendezni a gondolataidat, aztán pedig tiszta lappal ugrassz neki a "következő menetnek". :D

Ez a kapcsolat így nem megy, ha állandóan veszekedtek, és csak akkor lesz jó minden, ha egy ideig nem látjátok egymást. Ez nem jó így, ez nem természetes. Szerintem gondolkozzatok el magatokon komolyabban. Talán mással kéne próbálkoznotok mindkettőtönek, aki jobban hozzátok illik.

2013. jan. 2. 15:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Erre csak egy dologgal tudok érvelni, mégpedig azzal, hogy pár hónappal ezelőtt, 2 hétig nem találkoztunk mert elutazott, bár beszélni telón azért beszéltünk. Mielőtt elindult a helyzet rosszabb volt mint most, és miután hazajött sokkal szerelmesebbek voltunk, mint eddig bármikor...
2013. jan. 2. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont erre írtam azt, hogy egy kapcsolat nem normális, ha úgy működik, hogy csak akkor tudtok egymással jól kijönni, ha előtte hetekig nem látjátok egymást :D Ilyen nincs.

Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb veszekedések, ez természetes, és normális esetben közösen meg tudják oldani, és továbblépni. De az, hogy most már ha bajotok lesz, 2 hétig szüneteltek, aztán reménykedtek, hogy utána jobb lesz, ez így nem megy hosszú távon.

2013. jan. 3. 00:00
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem viszont a szünet igenis jó, mert ha elég sokat együtt töltöttetek akkor nagyon jót tesz, mert mindenkinek szuksege van nemi egyedüllétre és ha túlzásba viszed ,hogy mindig egyutt akkor a másiknak agyára mész, aztán elkövetsz olyan hibákat , bármilyen pici hiba és jön a veszekedés. Ilyenkor nem kidobni kell a másikat ha nem igen Szünetet adni, hogy megnyugodjon és ő is tudja végezni a dolgát.Mert úgy érzi túlsagosan rámásztál,sokan ott hibáznak, hogy ilyenkor eleresztik a párjukat, mert mást akarnak vagy egyedül akarnak lenni. Ami viszont félig igaz, mert csak nem akar lemondani a dogaiért. Adjatok egymásnak szünetet.Ez fontos!
2013. jan. 6. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk nem működik a szünet!A barátom és én is úgy vallom, h számunkra az egyenlő lenne a szakitással!
2013. jan. 6. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett Veletek?

Nálunk (én F) a párom kért szünetet egyszer 13 év kapcsolat után meg most, hogy 15 évesek lennénk idén.

A hétvégén költözik haza az anyjához. Nagyon szeretem, nem akartam elveszíteni, ezer meg egy lehetőséget ajánlottam és kértem a dolgaink megbeszélésére, de ő hajthatatlan.

Attól tartok, hogy ha elmegy, bennem végleg eltörik valami és bármennyire is szeretem, ha újra jelentkezne, maximum egy "ez a hajó sajnos elúszott" SMS-t kapna...

2013. jún. 4. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!