Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már régóta beszélgetek...Tök jól eltudunk beszélgetni és azt hiszem kölcsönösen tetszünk egymásnak és igazából a lány szimpatikus is és hát nagyon szeretem. Mindketten 18 évesek vagyunk...Igen ám..de a dolog sajnos nem ilyen egyszerű mert ez a lány ausztrál.Ausztráliában él. Csak angolul tudunk beszélni..bele is huztam a tanulásba rendesen és nincs is baj mert megértjük egymást.Nem tudom mit csináljak mert szeretem ... egy gyönyörű lány..de úgy még is ? Mi a fenét csináljak ?? Segítsetek légyszíves..2013. jan. 1. 21:44
1/7 anonim válasza:
Próbálok minél érzelmekkel telibb lenni. Nagyon kevés az esélye, hogy összejön. A távkapcsolattal pedig csak a szívetek fájdul.
2/7 anonim válasza:
ez mind szép és jó, de amint azt írja a csaj, hogy menj el hozzá vagy küldj neki 500 dollárt a repülőjegyre, töröld ki még az emlékeidből is
4/7 A kérdező kommentje:
sajnos ez már sehogy se jó, tényleg szeretem nagyon..kiköltözés ? 18 éves vagyok csak, szóval erre most még semmi eséj. Az meg hogy ne beszéljek vele? nem tudnám megcsinálni..max 2 napig
2013. jan. 1. 22:10
6/7 anonim válasza:
ne hogy kárt okozz magadban! az nem lenne megoldás! Ha szereted akkor nincsen semmi baj! Mondj neki szépeket és valld meg a szerelmed neki! és lesz ami lesz te megpróbáltad és ha nem jön össze a távolság miatt akkor lesztek barátok vagy csináltok valamit! Én csak sok sikert kívánok neked!
7/7 anonim válasza:
Én voltam a nyáron Ausztráliában, "500 dollár" helyett 2000 a repülőjegy és tényleg vannak kint jócsajok! De meg is ismerkedtem ott kint egy magyar lánnyal, aki pont akkor jött ki tanulni 8 évre, na mondom bazz... ilyen helyet hagytam ott...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!