Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jobb a szerelmi bánat, mint a bánat szerelem nélkül"?!
A Szerelemi bánat egy borzasztó érzés! :SSS
Én sokszor vagyok benne épp most is
és akit szeretsz de az nem szeret viszont
és minden kis apró cselekedete benned hegyeket mozgat meg
Én sírtam is már érte mert a szívem meg hasad ha csak abba bele gondolok,hogy ő nem lehet az enyém és más érinti meg
nem én. szerintem nem igaz ez a mondás.
Sokfajta bánat van ám... Pl. a gyász az rosszabb mint a szerelmi bánat.
A "rossz idő miatt nem mehetek kirándulni" típusú bánat meg jobb mint a szerelmi bánat.
De egyikkel sem igazán tudsz törődni ha épp a lábad csonkolják. Szóval én arra szavazok hogy jobb a lelki bánat mint a testi.
Aki meg nagy bánatába ellenkezik annak szívesen felajánlok egy rúgást, hogy letesztelhessük (Csak viccelek, bocsánat).
Én úgy gondolom hogy a kérdezőre nem illik a bánat szerelem nélkül meghatározás. lehet hogy bánatos vagy, de a mondás nem így értelmezendő.
Az elöttem szóló viszont úgylátom tapasztalta az igazi bánat szerelem nélkül érzést. Én is pont abban vagyok.
a bánat szerelem nélkül nem egy adott lány, hanem meghatározhatatlan, egy üresség, mely felemészt téged.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!