Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem bunkóság telefonon szünete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bunkóság telefonon szünetet kérni a páromtól?

Figyelt kérdés

Nem tudunk találkozni holnap, és most fogalmazódott meg bennem, hogy idôre, és ôrjöngésre van szükségem ahhoz, hogy folytatni tudjam kettônk között a kapcsolatot.

Már elôzô szombat óta nem találkoztunk - nem volt rá lehetôségünk.

Egyébként lehet, hogy szzakítani fogok vele. Még gondolkoznom kell... :( De azt meg nem telefonon akarom közölni, és nem is a vizsgái elôtt pár nappal...

N/18, F/26

2012. dec. 30. 23:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezzel " érezni akarok más érintést hogy tudjam igényem van e erre". Rég hallottam már ilyen hülyeséget már ne is haragudj. Meg hogy "mióta együtt vagyunk a kapcsolatunk sem a régi" Na hogy is van ez???? Most akkor szereted vagy nem. Ha nem érzed magad szabadnak de d.gni jó akkor megkaptad a választ a kérdésedre. Neked nem kapcsolat kell, hanem buli és ami azzal jár. Meg ha már ennyi mindent írtál hogy miért nem illetek össze. Te szakítani akarsz vele. Látom a kifogásaidból. Tiszteld meg a "párodat" azzal hogy amit itt leírtál nekünk azt elmondod neki. Tudnia kell ezekről. Vagy azt nem tervezted hogy elmagyarázod neki hogy miért. Ez a szitu nagyon gáz, de ha elolvasod azt amit írtál akkor rájössz a válaszra amit kerestél. Vagy ahogy egy nálam sokkal bölcsebb ember mondta.

"Ha nem tudod hogy mit válassz két opció közül, akkor dobj fel egy érmét, és rögtön rájössz hogy melyik oldalnak szurkolsz jobban."

A többi a te lelkiismereteden múlik. Sok sikert hozzá

2012. dec. 30. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:

De igen, az.

13/N

2012. dec. 31. 00:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó, de ha 1x nem tudnak találkozni?...
2012. dec. 31. 00:47
 14/17 A kérdező kommentje:

Még nem feküdtünk le. Házasságig nem is fogunk.

És már beszéltem neki erről... Nem nagyon tudta elfogadni. De azt hiszem, nem húzhatom tovább...

Szeretem, ragaszkodom hozzá, szükségem van rá... És nem akarom elveszíteni. Az jobb lenne, ha tovább maradnék vele? Szerintem a szünet alatt ô is gondolkozhat kicsit, és talán nem fogja annyira rosszul érni...

Ô sem szerelmes szerintem. Csak szeret. Tehát innent6ol...

2012. dec. 31. 01:01
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ô sem szerelmes szerintem. Csak szeret. "

Más ember érzéseiről, addig mig ő nem nyilatkozik-nyilatkozni ostobaság. Egyrészt mert nem te érzed, másrészt meg nem minden ember adja ki.

Úgy hogy vigyázz a feltételezéseiddel.

2012. dec. 31. 01:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Mondta;)
2012. dec. 31. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:

16

Ha mondta, akkor búcsúzz el tőle.Ha egy férfi ilyet mond, hogy nem szerelmes csak szeret, akkor idő kérdése, és a dologból záros határidőn belül végjáték lesz.

Ha nő az illető akkor esetleg van esélyed. Ha pasi, akkor semmi.

2012. dec. 31. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!