Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, a szerelem, csajozás nem szakterületem, 2012 januárjábol voltam először szerelmes (azt jól el is rontottam) és utána kb 6-7 hónapig még abba a csajba, aki azalatt járt 1-2 másik csávóval. Utána sulikezdéskor volt még egy, de az már elmúlt. Ez nekem valahogy nem tetszik, most kellene kiélnem magamat állítólag, de én ahogyan magamat ismerem, nem fog úgy menni, mint ahogy másnak megy. Ismerkedéshez kellene pár tanács, de azt sem tudom, hogy hol tehetném ezt, főleg, hogy pénzem sincsen, hogy elmenjek szórakozni valami helyi metálkoncertre...A kinézetem az tűrhető, de a viselkedésem olyan, mintha autista lennék... családdal nem élünk olyan fényesen, voltmár, hogy sportolni nem tudtam elmenni, mert arra nem futotta... próbáltam régen a gitározást, úgy éreztem ez nem menne (nem, ezt nem nőzés maitt próbáltam, én SEMMIT nem csinálok konkrétan abbóla célból) meg msot próbálok death metal-t vokalizálni (na igen, a fránya zenei ízlésem, death/thrash metal...) és elég tréül megy...(ennyit az akaraterőről) csajozós képességeim azona szinten vannak, hogy :" Ha te egy fa volnál... te egy jó fa volnál!" :DDDD de amúgy ez elég baj, bármi tanács? (ja és még valami: én valahogy nem szeretem az alkoholt,ami baj lehet, ez onnan fejlődött ki, amikor elkezdtem lejárni a konditerembe (sportolni) és Drugs Bunny videói nyomot hagytak bennem.)

2012. dec. 28. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
15 éves vagy és metálos. Legyen tartásod. Menni fog. Előbb-utóbb szemet vetnek rád. Hidd el, jókor kezdted és össze is fog az jönni. Sok pénz ehhez nem kell. Az alkoholt pedig tessék megszeretni. Az ilyen metáloskodásban az a jó, hogy önmagadat adhatod, ezt használd is ki!
2012. dec. 28. 15:24
 2/2 Jedwardlove ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolatban nem a pénz a lényeg.Ha a csaj szeret,akkor megérti az anyag helyzeteteket.A lényeg,hogy légy nyitott,kedves,és mosolyogj.Ismerkedésre is ott van csomó lehetőség (suli,facebook,menj el sétálni van valami ilyesmi)Mellesleg szerintem nem fránya a zenei ízlésed :) És abban nem értek egyet az előzővel,hogy "szeresd meg az alkoholt".Ha nem hát nem.Én speciel jobban bírom az olyan srácokat,akik nem vedelik az alkoholt.Szerintem a humorod is rendben van. Ha segítség kell,nyugodtan írj privibe :D

14/L

2012. dec. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!