Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit csináljak, annyira rosszul érzem magam. Mit tegyek?
Van egy fiú barátom,akivel már nagyon rég óta(9 éves korunk óta,most mindketten 17 évesek vagyunk) ismerjük egymást,és szinte ő a legjobb barátom. Én mindig is helyesnek találtam,mármint külsőre,de nyilván nem lett semmi köztünk,de nem is akartam,hogy legyen bármi,csak szimplán jóképűnek találtam. Aztán történt a héten,hogy edzés után(egy helyre járunk röplabdázni) hazakísért,és elmondta,hogy már 1-2 éve tetszem neki,de nem tudta,hogy mondja el,mert attól félt,hogy ezzel tönkreteszi a barátságunkat. Meg is akart csókolni,de én elhúztam a fejem....
Azóta nem igazán beszélünk,suliban pláne nem,de én nagyon rosszul érzem emiatt magam,mert néha azt érzem,hogy semmiképp nem jöhetek vele össze,mert tényleg tönkrevágódna a barátságunk,néha meg majd' megveszek,annyira szeretem,és szeretnék együtt járni vele. Mit csináljak? :/
17/L
találkozzatok és beszéljétek meg
szerintem megérne egy próbát a dolog, hogy járjatok lehet valami hatalmas nagy szerelem jönne ki a dologból
drukkolok nektek!
Szerintem mindenképp próbáljátok meg. Fiatalok vagytok, és ha nem jön össze akkor is maradhadto barátok is. Van az animal cannibals-nek egy ÉJ című száma. Mikor ilyen kérdést olvasok ez jut eszembe:
Legyen a kíváncsiság a legnagyobb fegyvered!
Próbálj ki mindent, még ha meg is bánod!
Mint, hogy azt mondogasd később: Uhh ez hiányzott.
Nekem 9 évvel ezelőtt ezt küldte egy fiú e-mail-ben mikor ismerkedtünk. Azóta a vőlegényem és életem legjobb döntése volt, hogy megpróbáltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!