Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek lányok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek lányok, ha a pasitok azt mondaná, hogy:mindenki megúnja egy idő után a párját mert ez olyan hogy van egy színes ceruzád és mindg jobbat akarsz nála sose jó az ami van, vélemény?

Figyelt kérdés
tegnap beszélgettem a barátommal nem is tudom hogy jött szóba de valami ilyesmit mondott hogy van egy színes ceruzám és egy idő után úgy is megunod/megszokod akkor utána jobbat és jobbat akarsz sose lesz az hogy na ez jó ez a ceruza.. valami ilyesmit mondott,kidobni nem akart v nem tudom akar e de anno is mondta hogy már megunt de akkor minek van velem? nem értem..ha meg szakítanék vele és mondanám a ő elméletét azt mondaná csak viccelt stb.. :S

2012. dec. 28. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lelkibeteg.
2012. dec. 28. 11:52
 2/17 A kérdező kommentje:
légyszíves egy kicsit fejtsd ki bővebben!
2012. dec. 28. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
Én mindig ragaszkodtam a régi jól bevált ceruzáimhoz:DD
2012. dec. 28. 11:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt jó nagy hülyeség ez a színes cerkás dolog, egyébként is tök béna hasonlatokkal tudnak néha előállni, na de ez vitt mindent :D Persze, én is ráunok mindenre, ha mindig minden ugyanúgy, rutinszerűen történik. A kapcsolatért tenni kell, mindkét félnek - már ha mindketten akarják is a kapcsolatot fenntartani. Unalmas? Hát vagy változtat vagy továbbáll.

Lehet, hogy te vagy a biztos pont... Úgy áll hozzád, hogy te úgyse hagyod el, akkor meg inkább ez, mint egyedül. Szerintem ez nem vicc kérdése, az csak kifogás, hogy ő viccel :)

De akkor is az a kérdés, hogy szeret-e, mint társ, mint nő vagy sem. Mert az unalom ellen lehet tenni, de ha már csak megszokás és nem is igazi a szeretet, hanem inkább megtűrés, akkor nincs miről beszélni.

2012. dec. 28. 11:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha befejezed vele. Szeretni biztos nem szeret.
2012. dec. 28. 11:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy emberi vonzalom olyan szinten van nála, amilyen a tárgyhoz való kötődés, az beteg. Az is betegség, hogy valakinek ennyire felszínes a kötődése, és az is, hogy idővel csökken és nem erősödik.

Csak hasonlítsd össze a saját működéseddel! Tuti, hogy az ellentéte.

2012. dec. 28. 11:57
 7/17 A kérdező kommentje:
ha megszokás és belegondolok hogy végét járja a majdnem 4 éves kapcsolatunk az természetes ha fáj? nem fogok belehalni ha vége lenne csak valamiért ez még is megérint pedig elég sok hibája van és tudom nincs ennek a kapcsolatnak jövője egyre inkább belátom ahogy viselkedik velem szemben..szóval természetes az ilyen ? vagy ilyenkor semmit se kéne érezni ?
2012. dec. 28. 11:58
 8/17 A kérdező kommentje:
meg az is hogy ő volt a első komoly kapcsolatom,szóval ő volt mindenben az első a csókon kívül,ezért is fájhat ? vagy ha kicsit is szeretem és befejezzük létezik az hogy elmúlik majd a fájdalom?
2012. dec. 28. 12:02
 9/17 anonim ***** válasza:

A kötődés mindenképpen nagy, én is így vagyok, hogy a mostani párom volt az első mindenben (kivéve csók). 2 év után vagyunk, de dolgozni kell ezen a kapcsolaton. Másképp nem megy. Így viszont még soha nem mondta a barátom, hogy rám unt... Pedig kérdeztem már tőle, hogy nem unalmas-e az, hogy minden este mellém bújik be és én vagyok rajta nem valaki szexis csöcsös maca? :) Igazából nem is komolyan kérdeztem, mégis olyan aranyosan kiáll mellettem. Nem is kell mondania, ezt a férfi tetteiben érzed! Ahogy hozzádér vagy elalvás előtt puszit nyom az arcodra, hogy megkérdezi hogy vagy és meghallgat, ha valami nyomja a szíved. Ezek azok a dolgok, amik természetesen kéne, hogy jöjjenek.

Ezek nélkül a kapcsolat halott. Sajnos fáj, akkor is fáj a válás, ha rossz a kapcsolat, ha pedig jó, akkor még borzasztóbb. Ezen az idő segít csak, amit utálok mondani, de valóban ez az egy, ami feledtetni tudja a veszteséget. Lefoglalhatod mással magad, de a koncentráció is nehezebb. Viszont gondolj arra, hogy minden nappal könnyebb lesz... Lépni pedig sosem késő. Csak te tudhatod, szereted és ő viszont szeret-e annyira, hogy megérje feléleszteni a kapcsolatot... :)

2012. dec. 28. 12:10
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,hát ezek szerint a mi kapcsolatunk halott.. mi sose tudtunk megbeszélni semmit ,főleg hogy állandóan a gép előtt ül nap mint nap és filmet kellett nézni játszani meg akkor néha kinézett a kutyájához amit már meguntam egy jó ideje és mondtam neki adok egy hetet hogy változz meg szilveszterig.. ha nem hát új év új élet! és ő azzal érvelt azért szar a kapcsolatunk mer nem költözök hozzá és nem szedek fogamzásgátlót és h nem akarok eljegyzést
2012. dec. 28. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!