Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki ezt?

Figyelt kérdés
nagyon féltékeny típus vagyok. lány vok 20 éves. és beszélgettem a párom anyukájával ő is tudja h nagyon az vok. és mondta h szerinte hülyeség a féltékenység mert ha valaki vinni akarja a páromat akk viszi, ha engem szeret akk meg nem tudja elvinni tőlem senki. de az az igazság h én attól félek hogy lefekszik mással, de engem szeret . akkor sem fogja elvinni tőlem senki, csak megcsal. és sose tudom meg. azok válaszát várom akik nem féltékenyek és írjátok le h hogyan gondolkodtok erről. hogy megértsem. mert nekem sem jó h mindig aggódok. nagyon szeretem. nem akarok féltékeny lenni.
2012. dec. 24. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Saját magad kellene rendbe tenned. Ha bíznál magadban, bíznál abban is, hogy a barátod szeret annyira, hogy nem fog megcsalni. Amúgy is, idegeskedni felesleges, ha meg akar csalni, úgyis meg fog, akár idegbeteg vagy miatta, akár nem. Legalább az idegrendszered maradjon ép.:)
2012. dec. 24. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Te nő,azt nem tudod,ha megcsal,akkor már valaki el vette tőled,arra az időre minimum,amíg csinálták?Persze,nem kell féltékenykedni,mert ha akar,akkor a kulcslukon mászik ki...
2012. dec. 24. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ez a baj...nem bízom magamban. teltebb lány vok, neki ez tetszik is. azt mondja mindennel minden ok. de néha eszembe jut hogy biztos jobban örülne egy vékonyabb, formásabb lánynak. meg próbáltam elengedni, mármint úgy h nem beszélünk annyit telcsin mint eddig ( 2-3 óránként ). de nem bírtam ki mert eszembe jutott mi van ha épp mással van.
2012. dec. 24. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
de ha megcsal elvette tőlem vki az igaz. de nem fogok megtudni, és úgy fog lefeküdni velem is. és ha ezt utólag tom meg, akk belehalnék.
2012. dec. 24. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Van bármi okod a féltékenységre?

Tudod mi a legszebb egy párkapcsolatban? Az, ha az ember mindent megkap benne, nincsen szüksége másra, annak a gondolata is taszítja, hogy mással legyen.

Félre ne érts, neked nem tökéletesnek kell lenned, hanem annak az embernek, akivel jókat lehet beszélgetni, jót lehet nevetni, meg lehet nézni egy filmet, főzni lehet, akivel jó a szex. Egy kapcsolat eleinte ennyiből áll, aztán később, ha ezek jól mennek, jöhet az összeköltözés, a házasság, a baba - a sorrend egyénenként változhat ;).

Ha meg akar csalni, meg fog, ha nem akkor nem. Ha másra van igénye, lehetsz te 90-60-90-es VS modell, meg fog csalni, ezért kár ezen agyalnod, mert jobb esetben azért van veled, mert téged szeret és nem akar megcsalni.

A féltékenységed a kapcsolatod mérgezi és még mielőtt megfordulna a fejében, hogy mással akar lenni, te már rég szakítottál, mert biztos megcsalt...

Van ennek értelme, ha alapvetően téged szeret?

Ducibb vagy, na bumm.

Szerintem nézd meg ezt a videót, és gondolkodj el rajta!

http://www.youtube.com/watch?v=WmMenUD0pf8

2012. dec. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!