Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem. Működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem. Működhet ez?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam a legjobb barátom,viszont nemrég kiderült,hogy mindketten bejövünk egymásnak,és többet érzünk szimpla barátságnál.Tényleg nagyon szeretjük egymást,és nagyon jól elvagyunk együtt,egyszóval jó a kapcsolatunk.Viszont attól félünk,hogy ha bármi történik,és szakítunk,akkor a barátságunknak is vége lehet,és még 4 évig kell egymás közelében lenni.Tudom,hogy nem jó az osztályomból járni valakivel,viszont az érzések,azok érzések,avval nem lehet mit kezdeni.Segítsetek,hogy megpróbáljuk-e egyáltalán,és ha esetleg szakítunk,akkor lehetséges,hogy utána is barátok lehetünk?Köszönöm

2012. dec. 23. 00:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha már tudjátok h bejöttök egymásnak nincs mit veszíteni. osztálytársak... és?? Ha szeretitek egymást akkor szeretitek egymást és kész!!! és attól még lehettek barátoik. csak le kell tisztázni. veszteni valód nincs
2012. dec. 23. 18:05
 12/16 anonim válasza:
Szerintem nagyobb az eséllyel romlik meg attól a barátságotok, ha nem próbáljátok meg.
2012. dec. 23. 23:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat,sokat segítettek nagyon.Szurkoljatok,hogy összejöjjön!
2012. dec. 24. 00:34
 14/16 anonim válasza:
Szurkolunk :)
2012. dec. 25. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Kicsit régi a kérdés de gondoltam megírom, hogy én is osztálytársammal, barátommal, padtársammal jöttem össze és nem untuk meg egymást, annak már egy éve. Szóval, hajrá.
2013. jan. 10. 22:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a sok valaszt:)osszejottunk,es mar tobb,mint 4honapja egyutt vagyunk es nagyon jo minden,szoval koszonom!
2013. ápr. 30. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!