Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A szilvesztert együtt terveztük a barátommal,hogy ott leszek náluk és a szüleim bele is egyeztek de csak akkor ha az ő szülei is otthon lesznek..otthon is lesznek de amikor ma megint felhoztam a dolgot és kiderült,hogy ott is szeretnék aludni nem csak pár órára mennék akkor az már nem tetszett nekik.. nem értem miért nem képesek megbízni bennem,pedig nem vagyok az a felelőtlen lány de nagyon féltenek...2012. dec. 21. 21:06
11/18 anonim válasza:
Magukból, a fiatalok többségéből indulnak el, hihetetlen nekik, hogy pont az ő gyerekük kivétel.
12/18 A kérdező kommentje:
de ajj.. és az nagyon rossz ötlet ha az ő anyukája felhívja az enyémet és megpróbálja rábeszélni,hátha úgy megengedi ?
2012. dec. 23. 14:23
13/18 anonim válasza:
Nem az, hogy konkrétan rossz ötlet, egy próbát megér, majd meglátjátok, mennyit használ. Ártani nem hinném, hogy ártana.
14/18 A kérdező kommentje:
köszi,megpróbáljuk:)
2012. dec. 24. 12:41
15/18 anonim válasza:
Szabad tudni hogy mi lett belőle? :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nem csak ketten voltunk és így végülis elengedtek de csak úgy hogy hazahoztak amikor ők is jöttek haza..4-kor :) és nagyon nagyon jól éreztük magunkat és anyáék is megnyugodhattak hogy tudok magamra vigyázni és nem vagyok felelőtlen .. :)
2013. jan. 4. 16:39
17/18 anonim válasza:
ugyan ebben a cipőben jártam ennyi idősen. A barátnőm szülei nem hagyták, hogy együtt aludjunk 13 hónap alatt... Mai napig nem értem, hogy miért hitték azt, hogy csak sötétben lehet szexelni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!