Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért várják meg, hogy oda menjen a fiú?
Ezt már nem értem, szerintem a csábítanak, és a kelletik magukat tuképp ugyanazt jelenti, nem írtam, hogy ülnek a seggükön.
Viszont tök vicces, hogy mindketten 75%-osak vagyunk, olyan, mintha magammal társalognék. xD
Egyetértek a 6-ossal.
Na megjött a 3. 75%-os:D
Igen, tényleg! :D
Sokáig egyébként 76 %-os voltam, csak úgy látszik, egy-két válaszomat nem találták hasznosnak az itteni "ítészek".
Azért, mert ez a férfiak dolga, a nők dolga pedig az, hogyha tetszik nekik az a férfi, aki közeledik hozzájuk, akkor adjanak egyértelmű és biztató jeleket.
Olyankor van probléma, ha a nő ilyenkor elkezdi játszani az agyát, kéreti magát...stb ... és ez a viselkedés miatt meg is értem, hogy sok férfi beleunt az állandó próbálkozásba... De az ilyen srácoknak azt tudnám mondani, hogy legalább tudják, hogy aki ilyen jellemű lány, arra úgyis kár lenne időt pazarolni, legalább időben kiderül, a kapcsolatban is azt várná el folyton, hogy ő legyen a középpontban folyton, a férfi meg teperjen...
Amúgy eddig bárki tetszett nekem, mindig mert nálam próbálkozni (legyen az éppen a legnépszerűbb srác, vagy éppen egy abszolút visszahúzódó típus), szóval ebből gondolom, hogy akaratlanul is adom a jeleket a pasiknak. De sose tenném meg én az első lépést... viszont, ha valaki megteszi, akkor nem játszadozom vele.
És még csak egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatokban volt részem, azt hiszem ebben az is közrejátszott, hogy hogyan indult az egész... és nálam igenis sokat jelent ez, hogy a férfi legyen az, aki udvarol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!