Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? Meddig várjak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon nagyon tetszik. Sulikezdés óta ismerem. Beszélgettünk facebookon, de nem tesz azért semmit, hogy a suliban is találkozzunk. Olyankor is csak köszönünk, nem állunk le beszélgetni. Viszont én nagyon össze akarok vele jönni, mert nagyon tetszik! Csak nem nagyon mondott semmit, hogy tetszem neki, meg nem flörtöl meg semmi. 2x megöleltem, de azt se természetes körülmények közt (úgy értem, hogy kiengesztelésből kaptam ölelést) Szerintem gyáva, hogy elmondja, mit érez, de kezdem úgy érezni, hogy nem is tetszem neki. Valamikor meg akarom neki mondani, ha ő nem akar lépni. Viszont szerintetek várjak, vagy kezdeményezzek? És ha igen, mit tegyek, hogyan mondjam el neki? Vagy hogy vegyem rá, hogy elmondja, mit érez??? Légyszi segítsetek!!!2012. dec. 11. 13:11
1/3 anonim válasza:
egy próbát mmidenképpen megér. mondd el neki.
vagy
hagyd egy kis időre békén és ha hiányzol neki biztos keresni fog.
vagy nem tudom.. hány éves vagy?:D
2/3 A kérdező kommentje:
13, ő 14. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de nagyon szeretném, ha a barátom lenne.
2012. dec. 11. 13:24
3/3 tekkk válasza:
egy probát megèr amit a legelsömondot
szoritok=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!