Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nincs közös képem a barátommal?
Szerintem nem baj. Mennyi ideje vagytok együtt?
Az előző kapcsolatomban nagyjából 3-4 hónap után tettem közös képet ilyen közösségi oldalra (akkor még nem volt facebook, szóval máshová ... vagy lehet, hogy volt, de még nem élte ennyire fénykorát :D)
A mostani barátommal úgy volt, hogy kb az első csókunkhoz képest másfél hónappal később mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, de amint megbeszéltük másnap már kiírtuk, hogy együtt vagyunk és azutáni nap közös képet is tett rólunk, szóval ez személyenként változó, hogy kinek mennyire fontos ez. Azért írtam ezt is példának, meg az előző barátomat is, mert attól függetlenül, hogy ki mikor rak ilyesmit közösségi oldalra, ugyanúgy szerettük egymást az előző barátommal is, mint a mostanival. Nagyon nem ettől függ, hidd el! :)
És ha te szeretnéd, hogy legyen, akkor beszéljétek meg, hozd fel neki nyugodtan! Fontos, hogy már a kapcsolat kezdeti szakaszában kialakuljon köztetek a bizalom, hogy bármit meg tudjatok beszélni, ami felmerül, mint probléma. Ilyen apróságokkal könnyű ezt elkezdeni! :) Hajrá!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!