Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy képtelen vagyok társas életre?

Figyelt kérdés
Elég messze lakik tőlem a barátnőm, vagyis a volt barátnőm, mert szakítottam vele. Folyton hazudozott. De állandóan azt érzem hogy egyedül kell élnem mert úgy sosem fog fájni. Családi öröklődés szerintem. Apáék is így voltak. Ő volt az első barátnőm akivel sikerült több mint fél évet együtt lenni és ő volt az egyetlen is. Nem tudom mit kellene kezdenem magammal mert nem tudok meglenni társ nélkül, viszont társsal sem :( Megfordult a fejemben az is hogy végzek magammal, de azt hiszem ez nem komoly gondolat bennem. Azt hozzá teszem az egészhez, hogy majdnem az ország másik végén él a a volt barátnőm. Nem tudtunk találkozni sem olyan sűrűn. Pedig úgy volt hogy most is jön a téli szünetben. Mindig mindent kitalál hogy ne kelljen még a gép előtt sem beszélnie velem. Még chaetlni sem chatelt velem. Régebben minden este ment a Skype is, de most már b***ik rám. Szerintem van valakije csak nem meri elmondani valamiért....

2012. dec. 15. 10:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
"azt mond, azt csinál amit akar" Köszönöm az utolsó értelmes válaszát. Jó hogy valaki velem hasonló módon gondolkodik.
2012. dec. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!